FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3

Mihai Stoica îi face praf pe Iordănescu și Burleanu: „Noi trebuie să înghițim explicația asta? Dezastru total!”

România a pierdut rușinos meciul cu Muntenegru, scor 0-3. Mihai Stoica, managerul celor de la FSCB, a făcut praf strategia aleasă de selecționerul Edi Iordănescu. +31   FOTO
România a pierdut rușinos meciul cu Muntenegru, scor 0-3. Mihai Stoica, managerul celor de la FSCB, a făcut praf strategia aleasă de selecționerul Edi Iordănescu.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 00:29 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 01:23

România a pierdut rușinos meciul cu Muntenegru, scor 0-3. Mihai Stoica, managerul celor de la FSCB, a făcut praf strategia aleasă de selecționerul Edi Iordănescu. 

Edi Iordănescu l-a folosit în extrema dreaptă pe Marius Ștefănescu, debutant în tricoul primei reprezentative. La Sepsi, el joacă în cealaltă extremă. Nu a fost singurul motiv care l-a enervat pe Mihai Stoica.  

Gică Popescu, nemilos cu „tricolorii”: „Păreau toți pe finalul carierei. Așteptau sfârșitul meciului, apoi retragerea din fotbal”
România - Muntenegru 0-3
Gică Popescu, nemilos cu „tricolorii”: „Păreau toți pe finalul carierei. Așteptau sfârșitul meciului, apoi retragerea din fotbal”

Mihai Stoica îl atacă pe Iordănescu, după România - Muntenegru 0-3

„Am crezut că nu poate fi mai rău după meciul din Muntenegru. Meciul din Bosnia ne-a dat speranţă, prima repriză din Finlanda ne-a bucurat. Acum a fost un dezastru total. Acum avem explicaţii.

Selecţionerul a făcut erori mari. Cei mai buni jucători ai noştri cu Finlanda au fost interii, Cicâldău şi Olaru, care n-au jucat tot meciul. Iar vrei să inventezi fotbal? N-ai inventat suficient cu Cristea la închidere? A jucat cu Ştefănescu pe un post pe care nu l-a jucat niciodată. Totul a fost gândit greşit la meciul ăsta.

Noi trebuie să înghiţim explicaţia cu oboseala? Ce facem cu Chiricheş, care are o vârstă şi a jucat toate meciurile? Băieţii ăştia, Olaru, Tavi, n-au jucat. Am avut senzaţia că întâlnim o echipă foarte slabă, care nu exista pe teren. Am zis că n-au cum să ajungă la o fază fixă, că nu legau pase. 

Asta e a doua echipă a Muntenegrului, prima e cu Savic, Jovetic, Marusic. Ne-a dat trei goluri Musgosa, care joacă la o echipă anonimă din Coreea de Sud”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Mihai Stoica îi cere explicații lui Răzvan Burleanu

Managerul celor de la FCSB crede că Răzvan Burleanu, președintele FRF, trebuie să iasă în față și să ofere explicații: „E un dezastru naţional şi trebuie să auzim păreri, dar nu ale selecţionerului, ci ale celui care pune capsule, care schimbă mentalităţi. Ne trebuie explicaţii argumentate, nu aşa”.

  • În ziua în care echipa națională a sărbătorit 100 de ani de la primul meci, oficialii Federației au îngropat o capsulă a timpului. De aici a pornit ironia lui Mihai Stoica.

VIDEO Edi Iordănescu, întrebat direct dacă pleacă de la națională: „Realitatea e că s-au strâns frustrări și adversități din trecut”

Clasamentul actualizat

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia6-48
2. Muntenegru6-37
3. Finlanda5-54
4. România1-63

Toate formațiile au câte 4 meciuri disputate

S-au jucat în grupa României:

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România 1-0, Finlanda - Muntenegru 2-0
  • 11 iunie: România - Finlanda 1-0, Muntenegru - Bosnia 1-1
  • 14 iunie: România - Muntenegru 0-3, Bosnia - Finlanda 3-2

Urmează să se joace:

  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Citește și alte știri despre echipa națională:

Scandal la națională » Edi l-a lăsat în afara lotului pentru a doua oară în 4 zile, după contrele cu staff-ul și intervenția patronului la TV!

Muntenegrenii s-au contrazis între ei, înaintea meciului din Giulești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
Zazu
Zazu  •  15 Iunie 2022, 11:38

Păi nu tu și becali,faceți cărțile la națională? Pe cine criticați de fapt? Trebuie să joace cine vreți voi,cât vreți voi ,cum vreți voi!

romeverest
romeverest  •  15 Iunie 2022, 11:22

Se putea sa nu insiste MM cu “valorosii” Olaru si Tavi Popescu ?? Toti sunt niste penibili, inclusiv jucatorii Fcsb-ului !! Daca au dat 2-3 goluri spectaculoase prin jalnicul nostru campionat, imediat apare un “cap limpede” care ii campara cu marii jucatori ai lumii si viseaza sa-i vanda pe mil. de euro !! Penibili !!

chromophobia
chromophobia  •  15 Iunie 2022, 09:01

Burleanu e ca Iohannis, tace multe luni si cand comenteaza o face doar prin ineptii. E pus politic si a inventat multe reguli de vot astfel incat sa iasa la pensie de la FRF. Nu m-ar mira sa-si dea o speciala ... pensie speciala pt dezastru

Vezi toate comentariile (19)
Comentează