FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU

Burleanu, contestat la fiecare meci! Noi revolte ale ultrașilor, în meciul cu Muntenegru din Giulești + De ce riscăm suspendarea

Materialele pirotehnice ale ultrașilor au aprins peluzele din Giulești / Sursă foto: Alexandra Fechete / GSP.ro +31   FOTO
Materialele pirotehnice ale ultrașilor au aprins peluzele din Giulești / Sursă foto: Alexandra Fechete / GSP.ro

Articol de - Publicat marti, 14 iunie 2022 22:15 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 22:56

Facțiunile dure ale ultrașilor care încurajează echipa națională au continuat protestele la adresa lui Răzvan Burleanu și la meciul cu Muntenegru din Giulești. Astfel, pe durata primei reprize, șeful FRF a avut de îndurat nenumărate lozinci jignitoare din partea fanilor din toate punctele stadionului.

Omul din fruntea Federației a fost ținta grupurilor de suporteri la toate cele trei meciuri disputate până acum în Nations League, iar partida cu Muntenegru, ultima a „tricolorilor” din această lună, n-a făcut notă discordantă.

Ultrașii din gruparea naționalistă „Uniți sub Tricolor” l-au transformat pe Burleanu în inamicul public numărul unu marți seara. L-au înjurat în permanență și i-au dedicat și un mesaj prin care-i solicitau demisia:

Opt ani fără nicio realizare / Demisia ți-o așteptăm cu ardoare”, scria pe mesajul afișat la una dintre peluze, destinatarul fiind, evident, Răzvan Burleanu, pe care ultrașii l-au numit, printre altele, „securist”.

România, în pragul unei noi suspendări?!

Suporterii din UST și ceilalți suporteri din acea zona au făcut iar abuz de materialele pirotehnice introduse „pe fals” în stadion, astfel că „tricolorii” sunt din nou pândiți de amenințarea unei suspendări. 

Ei sunt ultrașii care, din cauza mesajelor sau lozincilor xenofobe și rasiste, au provocat amenzi usturătoare Federației în ultimele campanii de calificare. Aceștia au stat departe de stadion în timpul pandemiei, însă au revenit la vechile manifestări odată cu ridicarea restricțiilor.

11.657 spectatoriau fost prezenți la confruntarea din Giulești, cifră oficială

FOTO: Alexandra Fechete
+27 FOTO

VIDEO Imagini cu atmosfera creată de suporteri la România - Muntenegru

Citește și alte știri despre naționala României:

Gică Popescu taxează naționala lui Edi Iordănescu: „E greu să faci rezultate așa” » Detaliul negativ remarcat de fostul mare jucător

Craioveanu, descătușat la adresa lui Edi Iordănescu: „Mă retrag și mă uit la Zimbabwe cu Bangladesh! Nu poți să îți bați joc”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
inshallah
inshallah  •  15 Iunie 2022, 17:26

Nu se poate ca UEFA, in loc sa suspende stadionul si suporterii, sa suspende direct (Ne)nationala, sa scapam de rusine?

Jambo_Bwana
Jambo_Bwana  •  15 Iunie 2022, 09:57

De ce sa suspende UEFA terenul daca suporterii il injura pe Burleanu?! Nu e nimic rasist sau xenofob in a-l contesta pe Burleanu, ba din contra. Burleanu roman si alb, dar e habarnist si hot, practic suporterii lupta impotriva incompetentei si coruptiei. UEFA ar trebui sa incurajeze fanii. Lui Burleanu i-ar conveni foarte mult suspendarea terenului.

boierasul
boierasul  •  15 Iunie 2022, 01:47

Respect Uniți sub Tricolor!! Cât despre amenzi... sa fie fără număr. Mai putini bani ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează