FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3

Postare agresivă a unui fost internațional: „Rușine, voi ne-ați adus aici! V-ați bucurat la o «friptură» și l-ați votat pe Burleanu!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 17:39 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 18:53

Mihăiță Pleșan a avut o reacție dură după cele 3 înfrângeri ale României din Liga Națiunilor. 

Fostul internațional a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa conducerii FRF. Pleșan nu i-a menajat nici pe cei care l-au votat pe Burleanu, pe care i-a acuzat că l-au ales pentru cadourile pe care le-ar fi primit înainte de alegeri.

Axa Dîncu - Puiu - Burleanu îi decide soarta lui Edi Iordănescu! Stoichiță se delimitează de selecționer
România - Muntenegru 0-3
Axa Dîncu - Puiu - Burleanu îi decide soarta lui Edi Iordănescu! Stoichiță se delimitează de selecționer

 Mihăiță Pleșan, atac după înfrângerea României cu Muntenegru 

„Vina nu este doar a președintelui Federației Române de Fotbal, ci și a tuturor acelora care l-ați votat, și nu o dată. Și mă refer la toți cei care aveți drept de vot: Liga 3, Liga 2, Liga 1, Fotbalul Feminin, Futsal, AJF și Copii și Juniori…. 

Voi toți, care v-ați bucurat la o «friptură», la o plasă de fotbal sau la 10 mingi și la altele pe care le știți doar voi, sunteți la fel de vinovați sau poate mai mult pentru situația fotbalului românesc! Rușine să vă fie!” a scris Pleșan pe Facebook.

Unanimitate pentru Burleanu

Răzvan Burleanu (37 de ani) a câștigat pe 12 aprolie al treilea mandat la șefia FRF mai categoric decât o făcea Ceaușescu. Dintre cei 272 de membri afiliați prezenți la Adunarea Generală, nimeni nu a votat împotrivă, nimeni nu s-a abținut. 

Pentru prima oară, votul n-a mai fost secret. Fiind singurul candidat, Răzvan Burleanu a câștigat fără emoții al treilea mandat, după cele din 2008 și 2014. Nu a fost niciun vot împotrivă, nicio abținere! Unanimitate!

VIDEO Valeriu Răchită: „Nu avem viitor! Nu văd o strategie, mă gândesc cu groază la un meci cu Gibraltar”

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
steaua.libera
steaua.libera  •  16 Iunie 2022, 11:09

Nu zice rau. Dar si sistemul e pervertit, odata ajuns presedinte, esti reales si fara sa vrei :))

boierasul
boierasul  •  16 Iunie 2022, 06:26
Postat de enigmaticul pe 15 Iunie 2022, 22:59

Mda........Zice Mihăiță ”voi l-ați votat”!! Dar mai avem alții mai buni? Este ca și în politică și aici, la FRF! Soluția? Desființarea echipei naționale, se aruncă bani doar de dragul de a cheltui, în rest......... Cei care joacă pe teren, nu sunt sportivi profeșioniști, nu au nimic comun cu sportul, sunt doar o adunătură, în care nu știe stânga ce face dreapta, dar la ”fumuri” nu-i întrece nimeni.

)) ai mentalitatea romanului care votează "răul cel mai mic")) pentru ca nu avem altceva mai bun))

brentford
brentford  •  16 Iunie 2022, 02:26
Postat de costeltudor pe 15 Iunie 2022, 23:12

Trandafirasule , poți sa ne spui ce merge bine in România ? România este o tara distrusă complet ! România este o COLONIE !!! Poți sa ne spui ce trebuia sa facă Burleanu și nu a făcut ? Retine , pt. ca România sa revină pe linia de plutire , exista o singura soluție : IEȘIREA de urgentă din UE și instaurarea unei DICTATURI MILITARE care sa facă ordine in tara !!! Azi fiecare face ce vrea , când vrea și cum vrea ! Este JALE !!!

Jale mare e atunci cand apar rusofili sau putleristi ca tine,amice. Da-i drumul inapoi spre ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează