FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

România, încă două meciuri de verificare înainte de EURO 2024 » Ce urmează pentru „tricolori”

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 15:01 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 15:09

Următoarea acțiune a naționalei României va avea loc la început de iunie, cu doar câteva zile înainte de startul EURO 2024 (14 iunie). Vor fi două amicale, Bulgaria și Liechtenstein.

După 1-1 cu Irlanda De Nord și 2-3 contra Columbiei, „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor mai avea două meciuri de verificare, fix înainte de plecarea spre Germania.

GSP a făcut lista pentru EURO: 19 jucători sunt siguri de convocare, 3 au șanse mici » Ce semne de întrebare are Iordănescu după ultimele meciuri
EURO 2024
GSP a făcut lista pentru EURO: 19 jucători sunt siguri de convocare, 3 au șanse mici » Ce semne de întrebare are Iordănescu după ultimele meciuri

Ce urmează pentru România înainte de EURO 2024

Vor urma acum două meciuri cu naționale mai slab cotate: Bulgaria (locul 83 în clasamentul FIFA) și Liechtenstein (203). Ambele meciuri se vor juca la București, pe stadionul Steaua. Duelul cu Bulgaria are loc pe 4 iunie, iar cel cu Liechtenstein se va juca pe 8.

Programul României la EURO 2024

  • 17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Play-off B (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)

VIDEO. Edi Iordănescu, mesaj tranșant pentru „tricolori”

Mai sunt mai puțin de trei luni până la debutul României la EURO 2024, iar o parte dintre jucătorii care vor fi în Germania au o mare problemă: nu joacă în mod constant la echipele de club. Iar selecționerul Edward Iordănescu speră ca cei mulți dintre ei să înceapă să joace.

„Am încercat, am rulat jucători, am schimbat și a fost riscant. Avem poziții pe care încă suntem vulnerabili, trebuie să încercăm să vedem ce soluții putem pregăti pentru EURO. În următoarea perioadă, marea provocare pentru băieți este să se impună la club. Nu poți ține nivelul contra unor jucători și unor echipe de cel mai bun nivel, care joacă meci de meci, dacă nu poți să alergi, să te lupți și să câștigi dueluri.

Sunt și excepții. Ianis a fost o excepție, a intrat foarte bine la București și excelent acum, a adus personalitate în joc, și-a asumat responsabilități și a și marcat. Avem puțini jucători la un nivel foarte bun. Față de cum era când am preluat echipa, da, am făcut niște pași. Dar nu mă bucură că au mers la mai bine, dar joacă mai puțin. Când ei au minute, cu toții avem alte perspective.”, a spus Edi Iordănescu după meci.

Citește mai multe știri despre naționala României:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează