FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 1-2

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 / Discuția avută de Contra cu oficialii FRF imediat după meci: „Mi-a spus asta la vestiare”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 00:33

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 / Mihai Stoichiță, director tehnic FRF, a vorbit despre partida pierdută de România în fața Spaniei, scor 1-2, din preliminariile EURO 2020 și a dezvăluit discuția avută imediat după meci la vestiare cu selecționerul Cosmin Contra.

„Iată că se poate să joci și fără să ai meciuri în picioare. Tătărușanu a salvat echipa României de la un dezastru, că putea fi un dezastru. A doua repriză ne dă încredere că putem să câștigăm cu echipele care vin la București. Trebuie să fim realiști și să vedem unde suntem la ora actuală în fotbalul european.  

Pușcaș a fost în inferioritate în atac, de multe ori juca 1 contra 4. Când am jucat în a doua repriză în 4 fundași nu prea a mers treaba. E foarte greu să pui la punct un sistem în 3 zile, dar am mare încredere că putem învăța și acest sistem și în caz că ai nevoie de el să-l folosești”, a declarat Stoichiță la TV Digi Sport.

Stoichiță susține că imediat după meci a avut o discuție cu selecționerul Cosmin Contra: „Mi-a spus Cosmin, chiar când m-am dus la vestiare, că nu înțelege ce se întâmplă. De ce începem așa de timid jocurile? Într-adevăr așa e. În prima repriză mereu începem greu și în a doua repriză ne arătăm calitatea. Am înscris în toate meciurile până acum. E mare lucru.  

„Cred că sistemul va fi schimbat pentru meciul cu Malta. O să mă duc pe la Mogoșoaia să stau de vorbă cu jucătorii, pentru că nimic nu e pierdut”
-Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

„Cred că vom încasa o mare amendă. Nu înțeleg atitudinea celor care vin la stadion. Suporterii trebuie să înțeleagă că există o civilizație a stadionului pe care trebuie s-o respecte”
-Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

CLASAMENT ACTUALIZAT

Citește și:

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // FOTO „Tricolorii” ratează DRAMATIC un punct în fața Spaniei! Cum arată ACUM clasamentul grupei 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (9)
stelist1986
stelist1986  •  06 Septembrie 2019, 14:52

hahahah, impostorul asta ce importanta-si mai da

stelist1986
stelist1986  •  06 Septembrie 2019, 14:47

sa nu uitam ca Mocanu si Draghici ii spuneau la proteveu tatarusinea. acum 10 ani, puteau sa-l termine, daca nu era tare. bine, nu mai vorbesc de gigi, care numai aiurea vorbea, dar macar ala si-a primit tocana, cand l-a pierdut gratis

bufnila
bufnila  •  06 Septembrie 2019, 12:19

ai bagat cinci fundasi mai antrenorul lui peste - i-ai invitat peste noi si te intrebi de ce am inceput asa timid? Chiar nu ai nicio legatura cu fotbalul? Cat despre jucat fara meciuri in picioare, atunci anunta clar ca asta e criteriul - cu cat ai stat mai mult fara jocuri cu atat ai sansa mai mari. Sa nu mai spun ca vorbesti de un portar cu experienta, dar incerci sa para ca merge si la jucatori de camp. Il chemi pe grozav si nu il chemi pe mitrita. Esti un mare zero, ai noroc ca jucam cu malta acum ca daca era o echipa mai de doamne ajuta nu scoteam nici un egal si poate, POAAATE, iti dadeai si tu demisia.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează