FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO+FOTO Cum arată Arena Națională după concertul Metallica » Începe cursa contracronometru!

Arena Națională // foto: Justin Gafiuc +4   FOTO
Arena Națională // foto: Justin Gafiuc

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2019 16:56

Concertul cunoscutei trupe Metallica, desfășurat pe 14 august pe Arena Națională, a lăsat urme adânci pe gazonul celui mai mare stadion al țării, care necesită să fie urgent schimbat în perspectiva meciului României cu Spania din 5 septembrie, contând pentru preliminariile EURO 2020. 

Suprafața de joc, uzată în totalitate de desfășurarea impresionantă de forțe care a avut loc pentru concertul îndrăgitei trupe heavy metal, va fi schimbată, iar începând de luni va începe operațiunea de schimbare a gazonului.

E o adevărată cursă contracronometru, având în vedere că timpul rămas până la meciul cu Spania e limitat. Mai exact,  3 săptămâni ne despart de confruntarea atât de importantă cu naționala iberică, iar pesimiștii au început deja să-și amintească de meciul inaugural disputat pe Arena Națională: pe 6 septembrie 2011, România remiza contra Franței pe un adevărat „câmp de cartofi”.

Firma desemnată să se ocupe de schimbarea gazonului se numește „Sports Fields”, aceasta având un contract de mentenanță cu Primăria Capitalei. 

AICI ai programul preliminariilor EURO 2020!

Clasamentul grupei F:

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO+FOTO Cum arată Arena Națională după concertul Metallica » Începe cursa contracronometru!

Vezi și: 

Cosmin Contra a trimis convocările preliminare pentru meciurile Spania și Malta! 5 jucători de la U21, Gicu Grozav și Florin Andone sunt pe listă 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
112914666315881
Gargantua Egor  •  17 August 2019, 13:26

Trebuie gasit un camp aproape de metrou ( ex. Militari - Apusului- autostrada Buc-Pitesti ) , amenajat cu scena imensa si tot ce trebuie pt. concerte . Pe banii primariei.Scutesti sute de mii de € in felul asta si nici nu deranjezi nici vecinii nici traficul ! Asta daca ai oameni normali la capatina in primarie . Stadionul sa ramina pt SPORT !!!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  17 August 2019, 11:25
Postat de visinu pe 17 August 2019, 03:50

S-au apucat sa distruga stadionul cu mosii astia expirati. I-am vazut in '99, dar dupa ce au dat Napster in judecata nu i-am mai ascultat.

Expirat esti tu si tot neamul tau din ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  17 August 2019, 07:58
Postat de visinu pe 17 August 2019, 03:50

S-au apucat sa distruga stadionul cu mosii astia expirati. I-am vazut in '99, dar dupa ce au dat Napster in judecata nu i-am mai ascultat.

mosii expirati au donat 250.000 euro pentru construirea primului spital de oncologie pentru copii...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează