FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Meciul care l-a șocat pe Victor Pițurcă: „E o diferență atât de mare. N-am ajuns de 5 ori la poartă”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 10:55 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 11:11

Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, s-a arătat extrem de surprins de modul în care naționala U20 a jucat cu Germania, în meciul pierdut cu 0-1.

La Arad, echipa antrenată de Daniel Pancu a fost învinsă de Germania la capătul unui meci dominat categoric de nemți, care au ratat mai multe ocazii uriașe pe tot parcursul partidei.

„Ar fi o nebunie totală să facem asta! Nu vreau să mai văd acel circ” » Reacție categorică despre viitorul lui Iordănescu
ROMÂNIA - BOSNIA 4-1
„Ar fi o nebunie totală să facem asta! Nu vreau să mai văd acel circ” » Reacție categorică despre viitorul lui Iordănescu

Victor Pițurcă, șocat de diferența dintre România U20 și Germania U20

„Nu mai avem valori în fotbalul românesc. Se părea, la un moment dat, că România e un izvor nesecat de valori. Nu mai sunt locuri de joacă, copiii nu au unde să mai facă sport. Asta e situația în momentul de față. Lucrurile în fotbal se pot schimba de la o zi la alta, de la o lună la alta. 

Am văzut meciul echipei lui Pancu, România U20, cu Germania. E o diferență atât de mare între germani și noi, vorbesc de forță. Nu cred că am ajuns la poartă de 5 ori în tot meciul. Ei se antrenează de mici și ajung puternici, iar noi nu facem antrenamente de forță. La noi munca nu prea mai există”, a declarat Victor Pițurcă la Pro Arena.

Mihai Stoica, după România U20 - Germania U20: „Un antrenament pentru portarul Borbei”

Și Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a analizat meciul României U20 cu echipa similară a Germaniei.

„Am văzut mai devreme meciul unde au jucat Pantea și Ianis Stoica, la naționala sub 0. A fost un antrenament excepțional pentru Alexandru Borbei, de la Lecce U19. A avut mult de muncă, o să stea în gheață mult.

Nu înțeleg rostul. Îi pregătim pentru naționala U21? Am văzut și naționala Germaniei, cu Fofana, cu Calhanoglu... Noi avem un vârf care a marcat două goluri în 2 ani în Liga 2, Toni Suciu. O echipă care nu prea cred că are mari perspective. Dar la cum a apărat Borbei și cum au ratat nemții, mai rar!”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Citește și: 

Propunere pentru banca României la GSP LIVE: „De ce FRF nu e capabilă să facă asta? E o mare prostie să gândească așa”

Reacția lui Panduru, când credea că nu mai e în direct » A fost deranjat de dialogul cu Stoichiță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
fotbalminim00
fotbalminim00  •  27 Septembrie 2022, 14:20

analiza perfecta,nu sunt mare fan Piturca dar are dreptate in ceea ce spune!!!

Dragos2003
Dragos2003  •  27 Septembrie 2022, 11:34

BURLEANU a dus fotbalul romanesc către dezastru, nu avem performanta, dar el tot acolo este. Apoi copiii nu au voie sa se mai joace în curtea scolii, profesori de sport ore de sport nu avem. De aici dezastrul. Peste 20 de ani vom avea nationala.

vasileroaita
vasileroaita  •  27 Septembrie 2022, 11:31

Da, nu am contat în meci, dar am pierdut onorabil (specialitatea casei!), doar cu 0-1.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează