FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21 2-0

ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21 2-0 // Moment emoționant după o nouă victorie! Mama unui coechipier l-a luat în brațe pe Ionuț Radu: "Vreau să te pup, am fost și în Portugalia după voi!"

FOTO: Răzvan Luțac / Gazeta Sporturilor
FOTO: Răzvan Luțac / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 11 septembrie 2018 21:34

Părinții lui Alex Pașcanu, Alin și Oana, au bătut tot drumul din Anglia pentru a-l vedea pe fiul lor, Alex, la lucru, în victoria reușită de România U21 în fața Bosniei U21, 2-0.

  • CALCULE. Naționala lui Rădoi mai are nevoie de 4 puncte din două meciuri pentru a-și asigura calificarea. "Tricolorii" mai au de jucat cu Țara Galilor și Liechtenstein, ambele meciuri pe teren propriu, pe 12 și 16 octombrie.
  • foto Vezi AICI FOTO de la meci

La finalul meciului disputat la Ovidiu, cei doi părinți fericiți au venit în zona vestiarelor, unde s-au intersectat cu goalkeeper-ul Ionuț Radu, eroul "tricolorilor" din victoria din Portugalia, 2-1. Mama lui Pașcanu l-a îmbrățișat pe Radu, adresându-i și câteva cuvinte: "Vreau să te pup, am fost și în Portugalia după voi!"

Vizibil surprins plăcut de aprecierile pozitive primite, Ionuț Radu le-a răspuns acestora: "Vă mulțumim că ați venit".

Părinții lui Pașcanu au fost prezenți și la Pacos de Ferreira pentru a-l vedea pe fiul lor în victoria cu Portugalia, 2-1 "Am mers și la meciul trecut, eram doar trei fani din România acolo", au glumit cei doi, care locuiesc lângă Leicester, orașul în care evoluează tânărul apărător.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
andrey.fcd
andrey.fcd  •  12 Septembrie 2018, 01:09

Unde ar fi fotbalul romanesc daca sistemul pilelor si al convocarilor dupa impresari ar disparea. Tara asta este plina de talente care din pacate ajung sa nu fie bagate in seama din cauza faptului ca nu sunt impresariati de x sau y sau nu cunosc pe cine trebuie. ... Poate nu acum, dar intr-o zi, sa evoluam si noi.

thebluestlion
thebluestlion  •  11 Septembrie 2018, 23:36

Pașcanu e un viitor fundaș mare al naționalei! Uitați de Chiricheș, ăsta mic îl va înlocui după Euro u21.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează