NATIONALA  ·  ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 4-1

România U21 - Croația U21 4-1 / VIDEO Mihai Stoichiță, după ce a prevestit victoria: „La cum îl văd pe Rădoi, sigur asta va urma”

Articol de — , , , Marti, 18 Iunie

Mihai Stoichiță și George Ogăraru au fost prezenți la partida dintre România U21 și Croația U21, scor 4-1, iar la finalul meciului au avut un scurt dialog, la microfonul GSP Live.

„V-am zis ieri că vom câștiga. Am încredere în băieții ăștia. E bine că s-au eliberat de această presiune. E prima victorie a unei echipe românești la un Campionat European de tineret. Nu știu dacă ai jucat și tu, George (n.r. adresându-se lui Ogăraru aflat lângă el). Da, n-ai jucat. Era mai copil pe vremea aia, era la Steaua cu mine. Euforia o să treacă după această seară.

După cum îl văd pe Rădoi, urmează pregătirea cu minuțiozitate a următorului meci. Ne-am grăbi să ne gândim deja la finală. Trebuie să vedem cum se prezintă echipele Angliei și Franței. Azi a fost o căldură infernală”, a declarat Mihai Stoichiță la GSP Live.

REACȚIA LUI GEORGE OGĂRARU

CLASAMENT GRUPA C

clasament

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

Azi, 18 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Croația 4-1
  • 22:00 - Anglia - Franța 1-2

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Anglia (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - ROMÂNIA - Franța (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

AICI ai programul, rezultatele live și clasamentele actualizate de la EURO 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cine spune adevărul?! Reghe se jură că Alexa și-a luat un pumn din cauza unor jucători, dar patronul Astrei îl contrazice

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1