FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Ofițerul de securitate al FRF a suferit un accident vascular cerebral » A stat opt ore în operație!

Sorin Cojocaru
Sorin Cojocaru

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 16:54 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 18:03

Sorin Cojocaru, ofițerul de Ordine și Siguranță al FRF, are mari probleme de sănătate. El a fost operat timp de 8 ore, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Starea sa este „delicată”.

Probleme mari de sănătate pentru ofițerul de securitate al Federației Române de Fotbal. Sorin Cojocaru a suferit un accident vascular cerebral (AVC) și a trebuit să fie supus unei intervenții chirurgicale.

FRF a făcut anunțul: verdictul în cazul CSA Steaua - Chipciu » Cum a fost penalizat jucătorul pentru ironiile sale
SANCȚIUNE
FRF a făcut anunțul: verdictul în cazul CSA Steaua - Chipciu » Cum a fost penalizat jucătorul pentru ironiile sale

Potrivit Fanatik, Cojocaru a stat nu mai puțin de 8 ore în sala de operație, iar starea lui este deocamdată „delicată”. Fost jurnalist, el lucrează pentru FRF de mai bine de zece ani, încă de pe vremea fostului președinte, Mircea Sandu, și răspunde de ordine și siguranță.

Sorin Cojocaru a fost cu echipa națională la EURO 2016

Sorin Cojocaru a fost prezent și la ultimul turneu final la care a participat echipa reprezentativă, EURO 2016. În Franța, el a asigurat legătura dintre autorități și delegația noastră.

Anunţul vine cu o săptămână înainte de reunirea lotului național pentru meciurile decisive cu Israel şi Elveţia, din preliminariile Euro 2024, partide care se vor disputa la Budapesta, respectiv Bucureşti, pe Arena Naţională.

Sorin Cojocaru va lipsi la Budapesta, unde naționala României joacă cu Israel

Prezența lui Cojocaru ar fi fost extrem de utilă în special la confruntarea cu Israel, unde măsurile de securitate ce trebuiesc luate sunt de-a dreptul draconice.

Adversarii „tricolorilor” nu-și pot disputa meciurile pe propriul teren, din cauza conflictului armat cu gruparea teroristă Hamas, dar indiferent unde joacă, securitatea lor este strictă și implică foarte multe măsuri.

Citește și: 

Pas cu pas către sold-out » FRF anunță că 75% din biletele pentru meciul naționalei cu Elveția au fost vândute + Elvețienii au solicitat un număr infim de tichete

Cum a primit Gabriel Torje prima convocare la echipa națională? „Am văzut număr d-ăla de oameni importanți și m-am gândit că e ceva”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează