FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 1-0

SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 1-0 // Concluziile lui Dragoș Nedelcu după eșec: „Nimeni nu ne poate reproșa ceva”

Spania U21 - România U21 // foto: GSP
Spania U21 - România U21 // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 22:24

Dragoș Nedelcu, 22 de ani, mijlocașul FCSB-ului, a fost integralist în eșecul suferit de naționala U21 în amicalul cu reprezentativa similară a Spaniei. 0-1. Mijlocașul a trasat concluziile primului meci din cantonamentul din Spania. 

  • Vlad Nedelea, reporterul Gazetei Sporturilor, și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai tari informații din cantonamentul „tricolorilor”.
  • România U21 joacă următorul amical din stagiul spaniol contra naționalei din Danemarca, marți, de la 19:00, liveVIDEO pe GSP.ro.

„S-a văzut o oarecare diferență. Spaniolii au avut un ritm mai bun decât al nostru, dar pe faza defensivă ne-am descurcat destul de bine. Am închis spațiile, iar spaniolii nu au avut prea multe ocazii.

Era greu să pregătim meciul într-o perioadă atât de scurtă. Jucătorii care au venit au dat totul și consider că am ieșit de pe teren cu capul sus, nimeni nu ne poate reproșa ceva.

Am primit un gol dint-o fază fixă și au mai avut o ocazie pe final, la acea bară. Spaniolii au dominat jocul, dar n-au avut ocazii atât de multe. Consider că ne-am ridicat la nivelul meciului și al adversarului”, a declarat Dragoș Nedelcu

rădoi e îngrijorat de situația lui

La declarațiile de la finalul partidei, selecționerul Mirel Rădoi și-a manifestat îngrijorarea cu privire la situația mijlocașului defensiv, fotbalist care evoluează foarte puțin la FCSB. 

„L-am făcut foarte bine să înțeleagă că trebuie să uite ce se întâmplă la club atunci când ajunge la echipa națională. E clar că sunt discuții pe care le am cu el la nivel individual. Nu aș fi vrut să le fac publice. Atât timp cât el face ce îi cer, sunt mulțumit”, a spus Rădoi. 

Vezi și: SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 1-0 // Mirel Rădoi, îngrijorat de situația lui Dragoș Nedelcu: „Nu aș fi vrut să fac publice discuțiile”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
131624217670160
Geani Muraru  •  22 Martie 2019, 09:17

Gata s-a terminat cu viitoarea castigatoare a campionatului european? Gata cu nationala are viitor?

bogdared9
bogdared9  •  22 Martie 2019, 08:36

La European trebuie obligatoriu Marin si Baluta la mijloc.. Baietii aia in aparare sunt foarte buni. Puscas e batut in cuie in atac..

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  22 Martie 2019, 07:08

Ce sa reprosezi unei echipe care nu a existat?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează