FOTBAL  »  NATIONALA  »  AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3

Marius Șumudică pune tunurile pe un titular al naționalei: „A dat niște centrări de i-a lovit pe polițiștii ăia din tribună. Băiețașul ăsta o să mă urască”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2020 10:00 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 10:20

Marius Șumudică (49 de ani), tehnicianul turcilor de la Gaziantep, e nemulțumit de randamentul arătat de Nicușor Bancu în meciurile naționalei cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (3-2).

Șumudică susține naturalizarea lui Mario Camora, fiind dezamăgit de ultimele evoluții ale lui Bancu. Antrenorul l-a ironizat pe fundașul Craiovei pentru centrările oferite în partida cu Austria. 

„În primul rând, contează valoarea jucătorului şi nu unde a fost născut. Bancu nu poate juca fundaş stânga în sistemul de patru apărători, nu poate! A pierdut şi din valenţele tehnice în ultimul timp, probabil e şi o presiune asupra lui.

A ajuns, săracul, de 2-3 ori şi a dat nişte centrări de i-a lovit pe poliţiştii ăia din tribună. Cred că o să mă urască băieţaşul ăsta de cât timp spun, de un an de zile”, a declarat Șumudică, potrivit Antena Sport. 

6a fost nota primită de Bancu pentru prestația din meciul cu Austria. Niciun „tricolor” nu a luat o notă mai mică

Joacă Mario Camora cu Islanda?

Pentru meciul României cu Islanda, din barajul de calificare la EURO, selecționerul Mirel Rădoi are o nouă opțiune. Mario Camora (33 de ani), căpitanul lui CFR Cluj cu 339 de meciuri în tricoul „feroviarilor”, a obținut cetățenia română și poate fi convocat la echipa națională! 

Posibila convocare a lui Camora a deranjat mai mulți oameni de fotbal, printre care Ciprian Marica, care este împotriva utilizării fotbaliștilor cu origine străină la echipa națională a României. Însă Mirel Rădoi a lăsat o portiță pentru Camora. „Juridic, Mario nu a îndeplinit toate criteriile pentru a fi adus acum. În ciuda vârstei, multă lume nu are rapoartele lui să vadă cum se antrenează. Contează mai puțin vârsta în cazul lui”, spunea selecționerul înainte de meciul cu Irlanda de Nord (1-1). Între timp, Camora a pus la punct ultimele detalii, astfel că va putea fi convocat cu Islanda!

VIDEO. GSP Live / Remus Răureanu și Decebal Rădulescu despre problema fundașului stânga, Bancu - Camora

Citește și alte știri despre naționala României: 

Mirel Rădoi pregătește cea mai tare achiziție pentru „barajul” cu Islanda: în ce condiții revine Răzvan Marin la lot

Mirel Rădoi, bătăi de cap cu ultimul debutant de la națională + conflictul care a trecut neobservat: „Taci din gură, nesimțitule!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
629690994563561
Sutiman Ilie  •  11 Septembrie 2020, 12:49

Deci Bancu nu excelează în apărare, dar nici prost nu este! Dsr România în loc sa vadă lucrurile bune la el, le vede pe ale proaste. Frate el ca apărător era în atac mai mult ca mijlocași la meciul cu Austria. Vine acest personaj care își da el cu părerea ca da bancu pase proaste. Pai da prostul a uitat ca este apărător, și cu toate astea în loc sa le dea mijlocași ai buni le da Bancu. Noi nu o sa avem un fotbal bun dacă gândim asa,trebuie mereu sa ai 1 gol în plus fata de adversari. Restul este istorie ca bancu mai greșește, greșesc ei alți mulți mai mari. Și nu cred ca i se ia capul, ca i se zice ca este înlocuit cu camora. Sincer sa fiu, eu nu ași mai veni niciodată la națională. Sa rămâneți cu camora iar eu mi-aș concentra atenția la echipa de club de unde îmi iau bani. Nu sunt mare fan al lui, dar oameni buni l-ați umilit pe băiat. Alerga pe tot terenul, face defensiv, dar și ofensiv. Ce dracu se mai vrea de la el. Eu cred ca băiatul de la Lazio care nu a mai vrut sa vina, tot din cauza asta a făcut pasul înapoi. Frate sunteți nesimțiți până la Dumnezeu, iar probabil dacă mai faceți *** asta bancu va alege sa se retragă. Nu poți rezista mult în prostie, și o sa rămâneți cu camora. Eu îl învăț pe Bancu sa renunțe la națională, cineva care nu te apreciază, nu te merită. Sa ia exemplu altora care au renunțat la a veni. Contra avea probleme cu Mitriță, dacă și Rădoi face prostia asta și asculta mari profesioniști , fotbalul în România este jos.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

629690994563561
Sutiman Ilie  •  11 Septembrie 2020, 12:35

Prostia ta este foarte mare man! Bancu este apărător care îl găsești în careul advers. Asta spune multe despre echipa României și cât de bine joacă. Normal ca îl prinzi dacă el aleargă într-una, normal ca da pase mai proaste, doar este apărător. Vine acest ȘUMUDICA și din ura ca nu a fost adus la Craiova. Apărătorul dacă nu are susținere va greși, portarul bun este unul care are apărători buni. La atac trebuie sa facă parte și atacul, dar Coman cădea și se văita de ziceai ca ești în liga 2-a. Ma uitam la tineret și Mihăilă a fost doborât, în secundele următoare era în picioare. Frate Ronaldo se apară, dar Comana, Ival și cei tari de la noi aleargă de zici ca stau pe teren. Ei da nu este super apărător bancul, dar este un jucător care ajuta foarte mult atacul. Noi avem mentalitatea de autobază frate. Sa ne apărăm și sa nu luam goluri, nu o echipa buna este cea care da un gol mai puțin. Azi și Italia ia goluri, care se știe, apărarea la ei este foarte bună.

955666621130438
Scarlat Marian  •  11 Septembrie 2020, 10:03
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 10 Septembrie 2020, 18:26

Sa speram caRadoi nu se lasa inflentat de asaltul gsp la adresa Craiovei, a tuturor jucatorilor ei. La nationala trebuie sa joace cei mai buni iar Bancu e cel mai bun, Camora e lipsit de talent, e lent, expirat.

Tu ai vazut meciul. Hai sa fim corecti. Ca de vrajeala ne-am saturat. Bancu nu are ce sa caute fundas stanga. Baiatul poate la Craiova dar de nationala nu.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează