FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 1-0

FOTO Tavi Popescu, criticat pentru gestul nervos de la schimbare: „Nu ai cum să faci asta!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2022 17:40 / Actualizat duminica, 12 iunie 2022 20:27

Titular în premieră la națională, Tavi Popescu a fost schimbat în minutul 54, după o evoluție ștearsă în România – Finlanda 1-0. S-a așezat pe bancă bombănind, și-a scos tricoul și l-a aruncat în apropiere. 

  • România mai are un singur meci de jucat în iunie, marți, pe 14, cu Muntenegru (ora 21:45, stadion Giulești, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaTV)

Octavian Popescu a aruncat tricoul naționalei după schimbare 

Tavi Popescu, criticat pentru gestul nervos de la schimbare: „Nu ai cum să faci asta!”
FOTO: Captură as.ro

Azi, Ion Crăciunescu, MM Stoica și Florin Bratu au comentat gestul fotbalistului.

„Așteptam mai mult de la el, dar randamentul a fost unul șters. Schimbarea a fost justificată. Gestul lui e unul nesăbuit. O face la nervi, de supărare. Dar nu poți să te superi pe tricoul naționalei. Nu ai cum să faci asta!

Eu am mai văzut gesturi d-astea, care au fost condamnate de toată lumea. Când ești la națională, lumea te privește și te judecă. Trebuie să fii mai atent”, a spus fostul arbitru, în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

„Octavian Popescu iese, dă mâna cu toată lumea, așteaptă respectuos să i se scoată GPS-ul, iar, pentru a se îmbrăca cu bluza din dotare care-i fusese adusă, își scoate tricoul de joc. Îl aruncă în fața băncii, în niciun caz nu dă cu el de pământ. Probabil că cei care i-au înfierat “gestul” l-ar fi împăturit și l-ar fi așezat pe raft. Doar că banca de rezerve n-are rafturi”, a scris MM Stoica pe Facebook. 

„E un gest de frustrare. Dar nu dă de pământ cu tricoul. Cred că nici nu-și dă seama. Pe Tavi nu trebuie să-l bănuim că ar face ceva așa din răutate. Aruncă tricoul, dar nu poți să-i reproșezi ceva. Sigur, putea fi evitat acest gest”, a declarat și selecționerul României U21. 

Clasamentul actualizat

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia3:25
2. Finlanda3-24
3. Muntenegru3-34
4. România1-33

Toate formațiile au câte 3 meciuri disputate

S-au jucat în grupa României:

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România 1-0, Finlanda - Muntenegru 2-0
  • 11 iunie: România - Finlanda 1-0, Muntenegru - Bosnia 1-1

Urmează să se joace:

  • 14 iunie: România - Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

VIDEO  Cine l-a impresionat pe Dumitru Dragomir în România - Finlanda 1-0: „Popescu și Sorescu au fost de senzație!”

Citește și 

Cornel Dinu a găsit o hibă în tactica lui Edi Iordănescu: „Nici acum nu înțeleg”

De ce au avut hemoragie nazală Sorescu și Rațiu » GSP a aflat motivul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (95)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  16 Iunie 2022, 13:18
Postat de TIborSzoltan pe 12 Iunie 2022, 22:38

Ar trebui sa ii mulțumești k l a schimbat… se chinuia rau băiețașul….bine ca i a scurtat suferința… in schimb penibilitatea cu tricoul…. Sa faci be *** de fe ce se be cu tricoul nationalei… cam mult pentru ***

Multumim ca a fost rezerva ... asta dovedeste ca fara (cum spui tu) "saracul" care se chinuie pe teren nu prea castigam ... Ia mai citeste comentul meu o data ... si argumenteaza... eu am spus locul 4 e al nostru

iodutzalustrontziu
iodutzalustrontziu  •  14 Iunie 2022, 08:45

categoric ca gestul acestui Tavi Popescu este de gradininta. amuzant a fost "***" care a încercat sa transforme în gest pozitiv supărarea fotbalistului pentru ca și-ar dori sa fie supărați toți care nu ating obiectivele unui joc de fotbal. mă gândeam cum ar fi fost sa iei *** ca era supărat. problema valorilor exacte în România nu este de azi sau de ieri. au murit în pușcării multi de care acest fotbalist care nu și-a luat nici bacalaureatul îl face sa întregească imaginea unui tub gol pe dinăuntru. nu domnule Iordănescu tatal tău stătea cu icoana la buzunar și o sărută de nu știu Cité ori ... în loc de Biblie de Filocalii. Acte de genul asta sunt ridicule pe cine credință este ceva personal este ceva ce nu trebuie comercializat pentru ca dacă este așa și avea încredere în cele sfinte nu alerga tata Anghel pentru o uniforma de general. rău a fost cine i-a dat-o nu ca el a cerut-o. simbolurile naționale au atins și politica pe cind demonstrau puși la cale de alții împotriva lui Basescu aruncând cu caschetele purtătoare de urme de creier. nu acești copii trebuiesc învățați sa realizeze ce înseamnă un simbol național. au contat cu mina la inima peste tricou ca sa îl arunci așa cum a făcut acest puber istovit. îmi este greu sa le spun ce înseamnă în SUA un steag. chiar și la alte tari. o rusine iar tu "***" mai penibil nu se putea. Sa Primești de sus ca atare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inshallah
inshallah  •  13 Iunie 2022, 20:27

Si n-avea si Prunescu *** dreptate?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (95)
Comentează