FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO // EXCLUSIV Verdictul lui Marcel Pușcaș privind șansele României la Euro: „N-ar trebui să ne fie rușine dacă nu facem asta”

Foto: Marcel Pușcaș
Foto: Marcel Pușcaș

Articol de , , - Publicat sambata, 09 septembrie 2023 14:42 / Actualizat sambata, 09 septembrie 2023 16:32

Directorul executiv al celor de la FCU Craiova, Marcel Pușcaș, dă un verdict pentru naționala României. Chiar dacă este optimist în privința dublei cu Israel și Kosovo, acesta consideră că n-ar fi o rușine dacă nu ne-am califica la EURO.

El spune că jucătorului român îi lipsește calitatea de a se adapta la orice situație din timpul jocului și că nu este vina vreunui selecționer pentru jocul defensiv din ultimele partide.

VIDEO. Marcel Pușcaș: „Cam asta e diferența”

„Așteptările sunt optimiste așa cum cei care conduc fotbalul românesc afișează acest lucru și îl transmite. Și noi cei din fotbal suntem optimiști. Nu va fi o dublă ușoară! L-ați văzut pe băiatul ăsta de la Rapid, Rrahmani, nu e titular la naționala Kosovoului. Dacă ar fi român, ar fi în vederile lui Iordănescu. Cam asta e diferența”, a spus Marcel Pușcaș.

Întrebat dacă va fi o rușine în cazul în care nu ne-am califica, Marcel Pușcaș a răspuns:

„Nu mai cred în nicio rușine în fotbalul românesc! Tot ce se întâmplă este normal din punctul meu de vedere, inclusiv necalificările. La felul în care acționăm în fotbalul românesc, de la cel mai jos nivel la cel mai de sus, avem probleme majore. 

Stilul de joc e cel care-l imprimă jucătorii. Degeaba vine un selecționer sau un antrenor să le spună să joace ofensiv. Ei o să spună: „Jucăm ofensiv”. Dar oare pot juca ofensiv dacă-l au vizavi pe Bellingham? 

Ar trebui să-și pună întrebarea: „Mă lasă Bellingham să joc ofensiv? N-ar trebui să mă adaptez după el?”. Răspunsul e că îl bate Bellingham. Din acest motiv jucătorul trebuie să fie inventiv de mic și să se adapteze la orice condiții. Noi cum dăm de un sintetic nu mai știm să jucăm”, a mai precizat directorul executiv al celor de la FCU Craiova.

Citește și alte știri despre națională:

Stelea mizează pe Moldovan cu Israel și Kosovo: „Așa ar trebui să abordeze echipa României această dublă”

Cine e înlocuitorul lui Dugandzic la Rapid » Poveste uluitoare: acum un an juca în Liga 4 și nu făcea antrenamente!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
johny2003
johny2003  •  09 Septembrie 2023, 22:45
Postat de elgabri pe 09 Septembrie 2023, 18:48

Noname ul asta poate ne spune cine face blaturi si cine nu ;))

No name?!? )))))))) Tu stii cel mai bine ca "doar div B!" face cele mai multe si mari magarii din fotbalul romanesc!

elgabri
elgabri  •  09 Septembrie 2023, 18:48

Noname ul asta poate ne spune cine face blaturi si cine nu ;))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close