FOTBAL  »  NATIONALA  »  PORTUGALIA U21 - ROMÂNIA U21 1-2

VIDEO Discursul lui Ionuț Radu la finalul meciului în care a devenit erou: "M-au învins de fiecare dată, dar am apărat fix când trebuia"

FOTO: Captură FRF TV
FOTO: Captură FRF TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 18:28

Goalkeeper-ul Ionuț Radu, 21 de ani, a fost eroul României U21 în victoria de senzație reușită vineri seara în Portugalia, 2-1. Acesta a apărat un penalty în minutul 90+9 și a avut alte intervenții miraculoase pe durata meciului.

FRF.ro a publicat azi un videoclip din vestiarul "tricolorilor" mici de la finalul meciului. Portarul a ținut un scurt discurs în care le-a mărturisit colegilor că, la un antrenament premergător partidei, Dennis Man și Andrei Ivan l-au învins de fiecare dată la penalty-uri, dar că e fericit că a apărat o lovitură de departajare exact când trebuia.

"Simt un sentiment de mândrie, mândrie că sunt român, o bucurie imensă, dar sunt conștient că nu s-a terminat încă. Mai avem trei meciuri și trebuie să ne calificăm. Suntem neînvinși, merităm să ne calificăm, suntem cei mai buni.

Le transmit colegilor că suntem România, suntem buni, nu trebuie să ne fie frică de nimeni. Suntem o echipă și luptăm împreună! Și că suntem niște norocoși că avem posibilitatea de a face atâția români fericiți. E timpul nostru, e momentul să ne calificăm și să demonstrăm cine suntem și din ce suntem făcuți! Luptăm pentru noi, luptăm pentru România!

La finalul meciului, le-am spus colegilor că am filmat un clip pentru FRF TV. Man și Ivan mi-au dat cinci goluri din cinci penalty-uri. Le-am zis că am apărat atunci când a trebuit. De fapt, cred că avem executanți buni", a declarat Ionuț Radu, pentru FRF.ro.

 
Mesajul lui Ionuț Radu

Ce le-a spus colegilor în vestiar eroul naționalei U21 din Portugalia, cel care a apărat un penalty în minutul 90+9. Cu câteva zile înaintea jocului, într-o filmare FRF TV, Ionuț Radu nu reușise să apere nicio execuție de la 11 metri în fața lui Andrei Ivan și Dennis Man bit.ly/2oP7kBp

Posted by Echipa națională de fotbal a României on Saturday, 8 September 2018

 

Vezi și:

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  09 Septembrie 2018, 09:29

Atitudinea lui a fost miraculoasa la meci si este consolidata de discursul acesta. Ar merita o banderola de capitan.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  09 Septembrie 2018, 02:08
Postat de Belciug Gigi pe 09 Septembrie 2018, 00:20

Si eu astept ziua asta!! Numai ca Rățoi trebuie sa vopsească pietonii lui gigi bulău.

Da ma, asa este, mai ales ca de cand a plecat de la Steaua/FCSB, se intelege cu Gigi de minune. Mult esti prost, te bate frustrarea tur-retur :))

1603630919884559
Belciug Gigi  •  09 Septembrie 2018, 00:20
Postat de baruch pe 08 Septembrie 2018, 19:13

bravo, ba, baiete!! si ca sa fiu sincer, sper sa apuc si ziua in care portarul nationalei o sa se plictiseasca in poarta :)

Si eu astept ziua asta!! Numai ca Rățoi trebuie sa vopsească pietonii lui gigi bulău.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close