GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  CAMPANIE GSP

INIMA SPORTULUI Florin Hidișan, copleșit de impactul pe care cazul lui l-a avut în rândul cititorilor GSP: „N-am cuvinte să mulțumesc! Mi-a luat foc telefonul de mesaje și gânduri bune”

Florin a ținut să mulțumească prin intermediul ziarului tuturor celor care l-au ajutat și încurajat în aceste zile
Florin a ținut să mulțumească prin intermediul ziarului tuturor celor care l-au ajutat și încurajat în aceste zile

Articol de - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 07:02 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 13:04

Cazul lui Florin Hidișan a mobilizat lumea sportului și nu numai, iar în campania „Inima Sportului”, inițiată de GSP, se strânseseră până luni seară peste 15.000 de euro. În paralel, colegi și prieteni i-au promis ajutor fostului mijlocaș, care se luptă cu cancerul de mai bine de 4 luni.

Ziua de luni a început pentru Florin Hidișan în fața chioșcului de presă. Aproape de casă, așteptând să deschidă. „Sunt aici, aștept să cumpăr ziarul. Le iau pe toate".

„Hidi" văzuse deja prima pagină a Gazetei Sporturilor și o parte a materialului publicat pe site. Nu se aștepta însă la un răspuns atât de puternic din partea oamenilor în campania ce-i este dedicată. 

„Ați făcut 4 pagini despre mine. Dimineață, doamna de la ziare nu voia să-mi dea toate Gazetele. Ținea două pentru alți domni, cumpărători fideli. Mi-am dat jos masca și m-a recunoscut. Atunci mi le-a dat pe toate. N-am mai apărut în ziare de când jucam fotbal. Încă am colecția, mă uit peste ce note luam", a rememorat fostul fotbalist. 

Florin Hidișan, copleșit de impactul pe care cazul lui l-a avut în rândul cititorilor GSP: „N-am cuvinte să mulțumesc! Mi-a luat foc telefonul de mesaje și gânduri bune”

Peste 15.000 de euro strânși pe GSP pentru Florin Hidișan

Florin spune că nu va uita ușor ziua de luni, 20 septembrie. Impactul pe care reportajul din Gazeta Sporturilor l-a avut a fost ieșit din comun. Suferința lui a sensibilizat lumea sportului și pe cititorii Gazetei. În ceva mai mult de 24 de ore, s-au mobilizat aproape 1.000 de oameni ce au donat sume între 10 și 3.000 de lei! În total, până luni seară s-au strâns mai bine de 15.000 de euro, bani ce-i vor fi necesari lui Florin pentru tratamentul din perioada următoare. 

Donează pentru Florin Hidișan - alege aici suma cu care poți ajuta:
Până acum s-au strâns 91.600 lei.

Asaltat cu mesaje 

A urmat un șir lung de telefoane, mesaje pe rețelele de socializare și multe gânduri bune. Aproape că n-a avut timp să lase mobilul din mână. 

„Nu am puterea să mulțumesc tuturor. Nu am cum! Nu știu ce să mai spun. Efectiv mi-a luat foc telefonul. Mă sună atât de multă lume să mă ajute și să mă încurajeze... Știți câtă putere primesc de la toți acești oameni? Nu vă imaginați! Atâta lume și-a pus încrederea că mă voi face bine, încât nu pot dezamăgi. Cum am spus-o și în interviul din Gazetă, eu o să fiu bine. Știu asta", e mesajul de optimism al lui Florin. 

„Am încredere în medici și în Dumnezeu
INIMA SPORTULUI
„Am încredere în medici și în Dumnezeu" » Exemplul fantastic al lui Florin Hidișan, fostul fotbalist diagnosticat cu cancer + cum îl poți ajuta

Telefon de la Chipciu 

Donațiile pentru Florin nu s-au făcut doar pe site-ul GSP. Mai mulți foști colegi sau sportivi l-au contactat și i-au promis sprijin direct: 

„M-au sunat foarte mulți. Chiar și Alex Chipciu. Mi-a zis că mai vorbește cu foști colegi, printre care Anton sau Latovlevici. Înțeleg că ia legătura și cu domnii Mihai Stoica și Gigi Becali. N-am cuvinte să le mulțumesc! Să-i ajute Dumnezeu!", a zis Florin emoționat. 

Bucuria și puterea pe care le-am primit în aceste zile nu se pot măsura. Atâția oameni s-au gândit la mine încât m-au încărcat extraordinar. Toți indicii pe care îi am sunt foarte buni, ceea ce e fantastic
- Florin Hidișan

Povestea din piață: „Citesc despre un fost fotbalist din Câmpia Turzii, Florin Hidișan”

Aflat luni la cumpărături, într-o piață, Florin Hidișan a dat peste un bărbat care citea Gazeta Sporturilor, parcurgând chiar materialul care-i era dedicat (foto). Fostul fotbalist a povestit discuția pe care a avut-o cu acel domn, o întâmplare pe care o vede ca pe „o minune": 

Florin Hidișan, copleșit de impactul pe care cazul lui l-a avut în rândul cititorilor GSP: „N-am cuvinte să mulțumesc! Mi-a luat foc telefonul de mesaje și gânduri bune”

„Am fost la piață să iau niște vinete, ardei, pentru mama. Să facă zacuscă. Văd un om care citea ziarul, i-am făcut așa, câteva poze, fără să mă vadă. M-am apropiat și l-am întrebat ce citește. «Uite, despre un fost fotbalist, Hidișan îi zice. E de pe aici, de la Câmpia Turzii. Bun fotbalist, dar e bolnav, săracul. Să-i dea Dumnezeu sănătate!». Atunci mi-am dat masca jos și m-a recunoscut. I-am transmis numai bine, cum și el mi-a urat sănătate. A fost o minune. Tot ce mi s-a întâmplat luni a fost o minune". 

VIDEO Florin Hidișan: „Simt puterea Bunului Dumnezeu și puterea gândurilor bune ale oamenilor"

Așa de bine le așează Dumnezeu în viața mea încât îmi dă tot ce-i mai bun. Au fost acele licitații organizate de Bogdan Apostu, un meci caritabil la Arad, acum această campanie a Gazetei. Vin treptat atât de multe gânduri bune pentru mine încât n-am cuvinte să mulțumesc
 - Florin Hidișan 

„Am cancer, dar lupt zâmbind. Mai presus de medicină, eu știu că voi fi bine!” » Povestea tulburătoare a lui Florin Hidișan + cum îl poți ajuta

„Am încredere în medici și în Dumnezeu" » Exemplul fantastic al lui Florin Hidișan, fostul fotbalist diagnosticat cu cancer + cum îl poți ajuta

Citește AICI despre alte cazuri din campania „Inima Sportului”!

Dacă știți cazuri de sportivi cu probleme și credeți că ar putea fi ajutați prin campania Inima Sportului, ni le puteți semnala la adresa de email [email protected]

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  23 Septembrie 2021, 22:17

Sanatate si credinta Florin Hidisan!

persanu
persanu  •  22 Septembrie 2021, 21:14

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere. Unul dintre articolele pe care GSP le reuseste.

csa.tribune.goale
csa.tribune.goale  •  22 Septembrie 2021, 15:32

Pacat ca statul roman cheltuie milioane de euro la CSA si nu ajuta oamenii care chiar au nevoie

Vezi toate comentariile (5)
Comentează