GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  GALA GSP 2020.

GALA GSP 2020. Răzvan Lucescu și Cosmin Olăroiu - la egalitate perfectă pentru trofeul de „Antrenorul anului 2020” în Ancheta Gazetei   

Cosmin Olăroiu (51 de ani) și Răzvan Lucescu (51 de ani) au terminat la egalitate perfectă în Ancheta Gazetei Sporturilor și împart premiul de cel mnai bun antrenor român din anul 2020.
Cosmin Olăroiu (51 de ani) și Răzvan Lucescu (51 de ani) au terminat la egalitate perfectă în Ancheta Gazetei Sporturilor și împart premiul de cel mnai bun antrenor român din anul 2020.

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 18:36 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 21:21

GALA GSP 2020. Cosmin Olăroiu (51 de ani) și Răzvan Lucescu (51 de ani) au terminat la egalitate perfectă în Ancheta Gazetei Sporturilor și împart premiul de cel mai bun antrenor român din anul 2020. 

Cosmin Olăroiu, campion cu Jiangsu Suning în China, și Răzvan Lucescu, dominant cu Al Hilal în Arabia Saudită, au fost cei mai votați antrenori în Ancheta Gazetei Sporturilor. Ei au fost urmați de Dan Petrescu, câștigător în Liga 1 cu CFR Cluj. 

GALA GSP 2020. Răzvan Lucescu și Cosmin Olăroiu, antrenorii anului 

E o deosebită onoare pentru mine să mă aflu aici. Vă doresc sărbători fericite și multă sănătate. Ce înseamnă acest trofeu pentru mine? Multe. Mă duce cu gândul la copilărie, când așteptam să citesc în ziarul Sportul toate detaliile despre cel mai bun jucător, cel mai bun antrenor. Mă duce cu gândul la finalul de an. Erau realizate înainte de Crăciun, mă duce cu gândul la Moș Crăciun. Toate sunt lucruri legate de copilărie și vise. Toți am visat, când ne-am apucat de fotbal, să fim prezenți la astfel de ceremonii. Vreau să le mulțumesc din inimă celor de la Al Hilal, jucătorilor, staff-ului, președintelui, managamenetului. Datorită lor am ajuns să am o astfel de seară!
- Răzvan Lucescu 

Vreau să le mulțumesc tututor celor care m-au votat. Nici nu vă dați seama pentru ce înseamnă acest premiu pentru mine. Îl obțin la o distanță de 14 ani. Pentru că suntem în pragul sărbătorilor aș vrea să vă urez sărbători fericite, un an nou sănătos, plin de împliniri, bucurii și să trecem cu bine peste aceste încercări.
- Cosmin Olăroiu

VIDEO. Ce și-au transmis Răzvan Lucescu și Cosmin Olăroiu, după ce ambii au câștigat Antrenorul Anului 2020 în ancheta Gazetei Sporturilor

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
matserban
matserban  •  23 Decembrie 2020, 07:38
Postat de custeauamereu24 pe 22 Decembrie 2020, 20:31

Cu cât trec anii cu atât mai mult îl apreciez pe Răzvan Lucescu. Pe lângă faptul ca e un antrenor bun, mare, e și un adevărat lord. De Oli, nu putem sa spunem nimic. E mare, reușește de ani de zile sa facă treaba bună cu niște oameni complicați, într-o zona complicata. 2 oameni care au făcut posibil sa trăim acel sfert, acel meciuri fantastice.

A batut Olaroiu vreo echipa europeana in afara de Betis, atunci cand a luat Joaquin rosu si a dat Banel 2 pe contraatac? Ziceti-mi si mie ca nu inteleg de ce e asa apreciat. Pana avolo ii calificase Protasov (4-0 cu Lens, echipa era deja pusa pe picioare). Olaroiu a castigat cu Heerenveen si Rapid, adica meciuri de sferturi si semifinale in Cupa Romaniei, nu la nivel european. Mi se pare ca a mai fost si la victoria 4-a la Dynamo Kiev, dar atat. Astea sunt marile victorii ale lui Olaroiu in Europa.

progressive
progressive  •  22 Decembrie 2020, 23:39

Olaroiu trebuia sa castige acest trofeu. Lucescu jr a meritat in 2018 si 2019!

alenb
alenb  •  22 Decembrie 2020, 22:58

Jenanta ancheta, ai Petrescu campion cu CFR, egalul Sevilliei in primavara si calificat in grupe in toamna si sunt preferati un antrenor de arabi si unul de chinezi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close