GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LIBERTATEA.RO

Fiul cel mic al lui Anghel Iordănescu, Alexandru, n-are studiile necesare, dar ocupă un „post cald” la Ministerul Agriculturii!

sursa foto: Libertatea
sursa foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 11:06

Alexandru Iordănescu (25 de ani), fiul lui Anghel Iordănescu (69 de ani), figurează pe statele de plată ale Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, deși nu are nicio pregătire în domeniu!

Libertatea  dezvăluie astăzi că Alexandru, care are zero studii de specialitate, a ocupat timp de 10 luni un post de „Consilier afaceri europene la Unitatea pentru pregătirea Consiliului Președinției UE”, din septembrie 2018, în urma unui concurs în care fiul lui „Tata Puiu” a luat un punctaj slab la scris, dar a obținut un calificativ foarte bun la proba orală. 

Sursa citată mai scrie că apoi, cu două luni înainte ca România să încheie mandatul la Președinția rotativă a Consiliului UE - moment în care departamentul în care fusese angajat Iordănescu jr. nu și-ar mai fi justificat existența- la Ministerul Agriculturii a avut loc un nou concurs.

Noul post: „Consilier debutant la Autoritatea Competentă pentru Acreditarea Agențiilor de Plăți”. Alexandru și-a învins singura contracandidată la proba interviului și a câștigat și acest concurs. 

Nici mezinul familiei Iordănescu și nici fostul selecționer nu au putut fi contactați până la această oră pentru a oferi o reacție. 

Alex a avut o carieră scurtă în fotbal. A jucat și pentru FCSB II, dar a fost dat afară de la gruparea finanțată de Gigi Becali după doar o săptămână.

500.000 €e suma aproximativă pe care o avea în conturi Anghel Iordănescu în martie 2019, conform declarației sale de avere. Mai deține două case în București, alte două apartamente, o casă în Ilfov și una de vacanță la Breaza

Citește și:

 Are 51 de goluri în Liga 1, iar acum își caută echipă pe LinkedIn: „Joc pe orice poziție în atac”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
laurkro
laurkro  •  24 Iulie 2019, 20:59

Nu pot să cred...

1213785285311900
Adrian Ionica  •  24 Iulie 2019, 19:49

E normal la cum a ajuns tasu general la fara frecventa ca si aia mici..edy .alex ..sa traiasca o viata in huzur fara sa faca nimic...put a lene

115486966066476
Edi Girnita  •  24 Iulie 2019, 16:46

Nu este singurul fiu de general,politician sau mai știu eu ce-o fi ,care ocupa o funcție bugetară bine plătită!Din păcate Romania PUTE de corupție și nepotism,de aceea au plecat(si vor mai pleca) aproape 10 milioane de români din tara.Cei fara pile ,dar cu doxa,pleacă din simplul motiv că sunt marginalizați,și rămân cei cu pile și cu creierul cat nuca,și aia seacă.Avem exemple de miniștrii și chiar mai sus cu o treapta,din păcate.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează