GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALA DINAMO

FOTO Imagini incredibile! David Popovici și ceilalți performeri de la CS Dinamo, trecuți în planul doi » Cum a apărut Gabi Oprea, fostul șef al MAI, la „Gala Sportului Dinamovist”

Gabi Oprea, prezent la „Gala Sportului Dinamovist” / FOTO: Raed Krishan +19   FOTO
Gabi Oprea, prezent la „Gala Sportului Dinamovist” / FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 17:52 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 22:56

CS Dinamo și-a premiat, miercuri seara, la hotelul Marriott din Capitală, laureații anului 2023 ♦ Nume precum David Popovici, Ancuța Bodnar sau ceilalți campioni ai canotajului românesc au fost recompensați la final de an, însă performerii clubului au fost eclipsați de numele grele de pe scena politică sau din cadrul MAI invitate la eveniment ♦ Suprinzătoare a fost apariția, în primul rând, a lui Gabi Oprea, fost ministru de Interne și al MApN.

CS Dinamo a încheiat un an bogat în medalii și rezultate printr-o gală la care a luat parte inclusiv toată floarea cea vestită din cadrul Ministerului de Interne. Și nu numai! 

Apropiați de club prin legământul arhicunoscut, reprezentanții MAI, în frunte cu secretarul de stat Bogdan Despescu, au urmărit, flancați de foști sau actuali politicieni, momentul premierii celor mai valoroși sportivi dinamoviști ai anului.

„Știam, dar nu voiam s-o zic!” » Poziție fermă a fostului antrenor al Simonei Halep: „Voi sunteți vinovați, frate, nu ea!”
SIMONA HALEP
„Știam, dar nu voiam s-o zic!” » Poziție fermă a fostului antrenor al Simonei Halep: „Voi sunteți vinovați, frate, nu ea!”

Gabriel Oprea, în primul rând la „Gala Sportului Dinamovist”

Cu adevărat surprinzătoare au fost, însă, aparițiile unor foști sau actuali demnitari care nu mai au sau n-au avut niciodată legături cu clubul din șoseaua Ștefan cel Mare. 

Chiar în primul rând, flancat de Elisabeta Lipă și președintele clubului, Ionuț Popa, a stat nimeni altul decât Gabriel Oprea, fostul șef de la MApN și MAI.

Din ce în ce mai activ pe scena publică după ce a fost achitat definitiv de instanță în dosarul privind moartea polițistului Bogdan Gigină, Oprea a fost unul dintre personajele care au întors privirile la gala de joi seara. Cu părul vopsit negru complet - o diferență țipătoare față de aparițiile sale din trecut - fostul ministru a afișat o mină destinsă, fiind surprins deseori în timp ce râdea cu gura până la urechi alături de ceilalți invitați.

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
+15 FOTO

Printre altele, Gabi Oprea ocupă în acest moment o funcție onorifică în cadrul Federației Române de Rugby. Anul trecut, s-a deplasat alături de națională în Uruguay, acolo unde „stejarii” urmau să dispute două meciuri test. Realitatea TV informa atunci că Oprea a fost șeful delegației României!

Gabriel Oprea conduce în prezent Uniunea Militarilor și Polițiștilor „Mihai Viteazul”. 

Simbioză PCH-Gabi Oprea

Liiderii galeriei dinamoviste au fost apropiați în trecut de UNPR, formațiunea politică a lui Gabi Oprea. În septembrie 2014, șeful peluzei lui Dinamo, Elyass Bucurică, a coordonat, pe Arena Națională, scenografia dedicată lui Victor Ponta, la lansarea candidaturii acestuia pentru alegerile prezidențiale. În acel moment, UNPR era un partid apropiat de PSD-ul lui Ponta.

Imagini incredibile! David Popovici și ceilalți performeri de la CS Dinamo, trecuți în planul doi » Cum a apărut Gabi Oprea, fostul șef al MAI, la „Gala Sportului Dinamovist”

Pe lângă Oprea, la evenimentul organizat la Marriott au mai fost prezente și nume precum Ionuț Lupescu, Elisabeta Lipa, Mihai Covaliu sau Mihai Stoichiță. Dar și stelistul get-beget George Boroi, fost comandant al Clubului Sportiv al Armatei, în prezent secretar general al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

La un moment dat, fotoreporterul GSP Raed Krishan a surprins și un cadru cu fostul premier Victor Ponta.

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
+15 FOTO

David Popovici a urmărit gala alături de tatăl său

Dacă cei amintiți au luat loc pe primul rând, mult mai discreți au fost sportivii premiați. Majoritatea au ocupat locuri mai retrase, în funcție de momentul în care au ajuns în sală. Îmbrăcat simplu, marele campion David Popovici a privit gala alături de tatăl său, de undeva din jumătatea încăperii.

Imagini incredibile! David Popovici și ceilalți performeri de la CS Dinamo, trecuți în planul doi » Cum a apărut Gabi Oprea, fostul șef al MAI, la „Gala Sportului Dinamovist”
David Popovici, urmărind gala alături de tatăl său / Sursă foto: CS Dinamo

Ionuț Lupescu, numit președinte de onoare la Ordinul lui Cătălin Predoiu

Lângă ei a luat loc și Ionuț Lupescu, un personaj din ce în ce mai implicat în viața clubului aflat în subordinea Internelor. 

În cadrul aceluiași eveniment, „Kaiserul” a fost numit, prin Ordinul ministrului Cătălin Predoiu, președinte de onoare al CS Dinamo. Secretarul de stat Bogdan Despescu, o figură nelipsită la începutul pandemiei, i-a acordat distincția.

Împreună cu conducerea Ministerului de Interne sperăm să avem pe masă Hotărârea Guvernului pentru a construi o nouă arenă, multifuncţională, nu doar pentru rugby şi fotbal, ci şi pentru celelalte sporturi. Sperăm ca în acelaşi timp să mai facem ceva investiţii şi în alte locuri ale Parcului Sportiv, care trebuie aduse la standarde europene. De aceea cred eu că e important să revin aici, unde am crescut.

- Ionuț Lupescu

Imagini incredibile! David Popovici și ceilalți performeri de la CS Dinamo, trecuți în planul doi » Cum a apărut Gabi Oprea, fostul șef al MAI, la „Gala Sportului Dinamovist”
Ionuț Lupescu, premiat de Bogdan Despescu / Sursă foto: Facebook@ CS Dinamo

Superlativele anului 2023 la CS Dinamo

  • Categoria ”Sportivul anului”: 
    Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Maria Lehaci (Tivodariu) – canotaj. Dublu medaliate cu aur la Campionatul European, o medalie de aur și una de argint la Campionatul Mondial
  • Categoria ”Laureați ai anului sportiv 2023”: 
    Ancuța Bodnar (canotaj) – campioană mondială și europeană
    Roxana Anghel (canotaj) – dublă medaliată cu aur la Campionatul European, o medalie de aur și una de bronz la Campionatul Mondia
    Victoria Petreanu (canotaj) - campioană mondială și european
    Iuliana Buhuș (canotaj) – campioană mondial
    Ionela Cozmiuc (canotaj) – campioană europeană, medalie de bronz la Campionatul Mondial
    Mariana Dumitru - medalie de bronz la Campionatul Mondial
    Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan, Mihăiță Țigănescu, Ștefan Berariu, Florin Lehaci, Adrian Munteanu (canotaj) – medaliați cu argint la Campionatul European
    Vlad Dascălu (ciclism) – medalie de aur la Jocurile Europene
    Ede Karoly Molnar (ciclism) – medalie de aur la Campionatul European
    David Popovici (înot) – medalie de bronz la Campionatul European
    Andreea Matei (dans sportiv) - medaliată cu bronz la Campionatul Mondial și la Campionatul European, lider mondia
  • Categoria ”Tineret”:
    Cristian Druga și Emanuela Ciotău (canotaj) – campioane mondiale la tineret, locul 6 la Campionatul Mondial de seniori
  • Categoria ”Juniori”:
    Casian Cîdu (scrimă) - o medalie de aur și una de bronz la Campionatul European de juniori, două medalii de argint la Campionatul European de cadeți, o medalie de bronz la Campionatul Mondial de juniori
  • Categoria ”Speranțe olimpice”:
    Vlad Covaliu – scrimă
    Alexandru Urzică (gimnastică)
    Daria Măriuca Silișteanu (înot)
    Florin Ulmeanu (box)
  • Categoria ”Echipa anului”:
  • HANDBAL – Campioana României și câștigătoarea Supercupei României
  • Categoria ”Revelația anului”:
    RUGBY – campioană națională
  • Categoria ”Antrenorul anului”:
    Antonio COLAMONICI - canotaj (sporturi individuale)
    Xavier PASCUAL – handbal (jocuri de echipă)

VIDEO Imagini surprinse de GSP la „Gala Sportului Dinamovist”

Citește și alte știri din sport:

EXCLUSIV „Știam, dar nu voiam s-o zic!” » Poziție fermă a fostului antrenor al Simonei Halep: „Voi sunteți vinovați, frate, nu ea!”

„NU mai lucrez cu Academia lui” » Halep, RUPTURĂ totală de Mouratoglou: „Încrederea îmi este zdruncinată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
istet10
istet10  •  16 Decembrie 2023, 23:44
Postat de creeperno534 pe 15 Decembrie 2023, 22:40

Militienii astia au castigat cele mai multe medalii din Romania!

Oribil.

lenroc
lenroc  •  16 Decembrie 2023, 18:44

Cinste sportivilor. În rest, o adunătură de profitori girați de Lipă. Rușinea României e Dinamo

Stefan09
Stefan09  •  16 Decembrie 2023, 15:09

Asta e dinamoul, relicva stalinista Romaniei. Cei tineri care se lasa amagiti de povesti cu Haldan si PCH trebuie sa stie ca dinamoul nu inseamna decat bolsevism, teroare, ceausism si militianism.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează