GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ITALIA

David Trezeguet, prins beat la volan! Reacție violentă la adresa polițiștilor: „Cerșetorilor, săracilor! Nu câștigați nici 2.000 € pe lună!”

David Trezeguet 
(foto: Guliver/Getty Images)
David Trezeguet (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2019 11:03

Fostul mare fotbalist David Trezeguet, 41 de ani, a fost implicat într-un scandal cu poliția din Italia, după ce francezul a fost prins beat la volan de către autoritățile din Torino.

Trezeguet tocmai venea de la o degustare de vinuri, la care a participat alături de fostul său coleg de la Juventus, Mauro Camoranesi (42 de ani).

Polițiștii l-au oprit pe Trezeguet în centrul orașului Torino. După ce a acceptat cu greu să fie testat, fostul jucător al naționalei Franței le-a adresat cuvinte jignitoare acestora: „Cerșetorilor, săracilor! Nu câștigați nici măcar 2.000 de euro pe lună!”.

265 de goluriîn 538 de meciuri oficiale pentru echipele de club are acesta în întreaga sa carieră

În urma acestui incident, David a rămas fără permisul de conducere, dar riscă sancțiuni mult mai mari după ce a fost depistat cu mai mult de 1.5 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Trezeguet este din noiembrie 2018 ambasador al mărcii Juventus.

David Trezeguet a evoluat de-a lungul timpului pentru AS Monaco, Juventus, Hercules, River Plate, Newell's Old Boys și Pune City.

Citește și:

Business Real » Strategia nouă prin care își finanțează „fabrica” de talente » Academia „înghite” 13,7 milioane de euro anual numai cu salariile jucătorilor și ale antrenorilor!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  19 Iulie 2019, 12:01

Asta e Europa lui Macron , Merkel, Timmermas si toti cei care sunt de acord cu porcaria aia de "politically correct" Ii impotam pe astia care ori ajung sportivi sau cantareti (nu muzicieni) pe bani multi si ajung sa-si bata joc de noi pe banii nostri , ori devin fabrica de copii si stau mai apoi acasa pe ajutoare sociale si uite asa in scurt timp vor deveni majoritari (in Franta deja sunt) si ADIO EUROPA civilizata!!!!

986379311381755
Lengyel Adrian  •  19 Iulie 2019, 13:07
Postat de haxor pe 19 Iulie 2019, 12:21

Da ba, sa vina Europa lui Dragnea, putorilor si a lui Putin?! :-)))) Tocmai ce niste romani au fost prinsi la furat pe strada unde stau eu. Si apropo, fotbalistul asta are origini argentiniene, asa ca taci naibi de aiurit ca vorbesc bolsevicii prin mintea ta bantuita de fantome! :-)))

Normal fiind si tu *** n-ai inteles nimic!!! Legile astea permisive fata de hoti tot de la francezi provin , ca vezi saracii au si ei drepturi . Ar trebui adoptat si in Europa Codul Penal american cu pedepse adevarate. Si sa stii ca eu nu vreau Europa lui Putin ci cea a anilor 70-80 ceea ce de altfel vor si vestele galbene din Franta cu Doamna Marine Le Pen , ceea ce vor guvernantii italieni, cehi, polonezi si unguri si ceea ce speram noica va dori si Doamna Ursula Von Der Leyen. Si daca n-ai invatat la Geografie si Istorie iti spun eu ca Europa este continentul ALB ceea ce nu inseamna insa sa nu respectam celelalte rase , dar la ele acasa, asta insemnand si sa nu-i mai bombardam ca sa le impunem cu forta o democratie pe care ei nu o vor si nici nu o inteleg!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  19 Iulie 2019, 11:26

Unii sunt saraci cu banii, altii sunt saraci cu duhul. Asta-i viata. :D

Vezi toate comentariile (9)
Comentează