GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MINISTERUL SPORTULUI

VIDEO+FOTO Eduard Novak o „înțeapă” pe Elisabeta Lipă: „Să mă aștepte la aeroport”

Foto:Eduard Novak +11   FOTO
Foto:Eduard Novak

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 14:51 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 16:32

Eduard Novak (46 de ani) a susținut ultima conferință de presă în calitate de Ministru al Sportului, după ce în noul guvern condus de Marcel Ciolacu ministerul Sportului va fi înlocuit de o agenție de sport.

În funcția de conducere pentru Agenția pentru Sport, PSD a propus-o pe Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de canotaj.

Transfer de 600.000 de euro la FCSB: „A semnat cu gigantul club român”
FCSB
Transfer de 600.000 de euro la FCSB: „A semnat cu gigantul club român”

În timpul conferinței de presă susținute, Eduard Novak nu s-a ferit să o înțepe în mai multe rânduri pe Elisabeta Lipă.

VIDEO. Eduard Novak, înțepături pentru Elisabeta Lipă: „Să vină după mine la avion”

„O cunosc pe doamna Lipă și am avut mai multe interacțiuni. Dacă ea va fi, o să-i predau mai multe proiecte serioase. Unele sunt obligatorii de implementat, unul fiind programul Hercules. Îi doresc succes!

Noi am avut o colaborare în poziție inversă, eu fiind în 2016 atunci președintele unei federații în an olimpic. După 3 ani de nefinanțare și în mână cu o hotărâre de la de la Înalta Curte de Casație și Justiție, doamna ministru Lipă nu a reușit să-mi recunoască calitatea de președinte. Din această calitate nu am o relație foarte bună cu ea. Sper ca de atunci și până astăzi a învățat să iubească și alte sporturi și nu doar canotajul”, a spus Eduard Novak.

Ce este Programul Hercules

Programul Hercules - program al Ministerului Sportului prin care în luna februarie, în timpul vacanței mobile, copiii între 6-15 ani pot beneficia de cursuri gratuite pentru inițierea în diferite discipline sportive.

Eduard Novak: „Vreau să particip la Jocurile Olimpice din 2024”

Eduard Novak a explicat că ar vrea să continue în sport și după ce nu va mai fi ministru și a menționat râzând că ar vrea ca Elisabeta Lipă să-l aștepte la aeroport.

„O să mă pregătesc de Olimpiadă, o să fiu sportiv. O să vreau să reprezint România cu cinste la Paris 2024, când o să am 48 de ani. Viața mea este sportul și îmi doresc să mă retrag cu încă o medalie. Dacă politicul va dori să mă întorc, poate o voi face”, a spus Eduard Novak

Eduard Novak a susținut o conferință de presă la MTS
Eduard Novak a susținut o conferință de presă la MTS
Eduard Novak a susținut o conferință de presă la MTS
Eduard Novak a susținut o conferință de presă la MTS
Eduard Novak a susținut o conferință de presă la MTS
+7 FOTO

Imediat după o remarcă din sală: „Doamna  Lipă să vă aștepte cu banii”, Eduard Novak a răspuns: „Să mă aștepte la aeroport”.

Dacă aș fi avut în acest minister 200-300 de persoane cum au alte ministere, am fi putut să facem dublu sau triplu cât am realizat. Din păcate, mă frustrează că ne-am blocat în descentralizare. Noi ca minister ar fi trebuit să finanțăm tot ceea ce înseamnă sport! Nu sunt de acord cu finanțarea paralelă de la COSR. Nu există așa ceva nicăieri în Europa. N-ar fi trebuit ca acest minister să se ocupe de bazele sportive!

- Eduard Novak, Ministru interimar al Sportului

Citește și alte știri:

Ultima țintă a lui Hagi recunoaște negocierile cu Farul: „Aștept un semn, iubesc România!” + Campioana vrea și un fotbalist care a retrogradat în Liga 2

Insulte oribile! Istvan Kovacs, victima rasismului pe rețelele de socializare după meciul Olanda - Croația

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
procter
procter  •  15 Iunie 2023, 22:06

Asa e in Romania noastra..... Valorile nu sunt respectate!!!Cum isi permite asta sa vorbeasca de Elisabeta Lipa??? In primul rand nu stie cum il cheama cu buletinul in mana.....S a certat cu toti marii sportivi ai nostri....E mic si are probleme f mari cu sine.

arnautull
arnautull  •  15 Iunie 2023, 17:39
Postat de MariusN pe 15 Iunie 2023, 17:25

Rottwailere, tanti Lipa a mai fost ministru si tot la fel a mers Sportul. Si spre informare, vreo 4 medalii olimpice are si dnul Novak, printre care si una de aur, in 2012 la Londra. Dar... Njet kultura.. Si jumate din bugetul Sportului se duc mereu la Canotaj. Si e normal sa aibe si rezultate, daca au o suta de probe si posibilitati, si stau 365 de zile numai in cantonament, zeci de sportivi. Faceti la fel si cu alte sporturi si atunci mai vezi rezultate. Dar, cred ca doar canotorii mai pot trai in acest regim "socialist" al sportului!!! Mai cititi...

oae, la niste probe pt cei cu dizabilitati unde se prezinta trei concurenti, nu e greu sa iei medalie, chiar de aur :)))))) ia-l acasa ca vad ca-l iubesti, ai imnul secuiesc pe stik? :))))

arnautull
arnautull  •  15 Iunie 2023, 17:35

Da bah, nu exsita nicaieri in Europa sau in lume ca sportul sa aibe minister, peste tot, inclusiv in SUA finantarea se face prin Comintelele Nationale Olimpice, numai la noi se face minister unde sa stea patru ani la umbra niste nulitati politruce ca tine. Apropos ai platit masina ministerului care ai facut-o praf si ai asuns-o in garaj si l-ai pus pe sofer sa ia accidentul pe carca lui? Diferenta intre tine si Lipa, sunt vreo 5-6 olimipade si vreo doua roabe de medalii, de aur. Apropos, nu mai bine aterizezi tu la Budapoesta ca sa-ti cante ceva drag tie, imnul secuiesc, Lipa in mod sigur nu ti-l pune la Otopeni.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează