GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPANIA

galerie foto Fostul coleg al Georginei a ieșit în față: „Ronaldo a fost șansa ei de a deveni vedetă. Mereu a stat în cercuri de oameni bogați”

Georgina Rodriguez/ foto: Instgram @georginagio +26   FOTO
Georgina Rodriguez/ foto: Instgram @georginagio

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 18:22 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 19:16

Pablo Bone, fostul coleg al Georginei Rodriguez, a vorbit despre începutul relației argentiniencei cu Ronaldo.

Bone și Rodriguez lucrau într-un magazin Gucci din Madrid atunci când Georgina l-a cunoscut pe Cristiano. Pablo demontează versiunea iubitei lui Ronaldo, conform căreia ar fi fost dragoste la prima vedere.

Cadillac Escalade
+22 FOTO

Bone a povestit pe Tik Tok faptul că cei doi se întâlniseră de mai multe ori înainte să iasă împreună, iar Georgina a văzut în Ronaldo șansa de a deveni cunoscută, scop pe care l-a căutat mereu.

„Ronaldo a fost șansa Georginei de a deveni vedetă”

„Lucram cu Georgina Rodriguez la Gucci cu aproximativ două luni sau cam așa ceva înainte ca ea să devină o celebritate. Am coincis de mai multe ori lucrând în magazin, ea era la secția de femei, iar eu la cea de bărbați, îl văzusem deja pe Cristiano de mai multe ori în magazin înainte ca ei să se întâlnească. 

Nu vorbeau, dar după câteva săptămâni s-au întâlnit la o petrecere unde au ajuns să se cunoască mai bine. Georgina a fost mereu așa, chiar dacă nu avea mulți bani sau nu avea banii pe care îi are acum, a avut mereu acel aer de aroganță și superioritate. 

+20 FOTO

În cele din urmă, ea a căutat mereu să ajungă mare și de aceea a lucrat la diferite branduri de lux, cunoștea o mulțime de oameni din viața de noapte din Madrid.

Ea umbla mereu în cercuri de oameni bogați. Este adevărat că locuia într-un apartament foarte sărac, dar și-a dorit mereu să avanseze pe scara socială și când l-a întâlnit pe Cristiano a profitat de șansa de a deveni vedetă”, a spus Pablo Bone pe Tik Tok.

@pablobonee Respuesta a @Arivila8 INSTA: PABLOBONEE @PABLETE.HA ♬ fashion show(256764) - TimTaj

Vezi și:

Fiica lui Gică Popescu, viață de vis în străinătate! Cu ce se ocupă Maria la 21 de ani și unde locuiește
METROSPORT
Fiica lui Gică Popescu, viață de vis în străinătate! Cu ce se ocupă Maria la 21 de ani și unde locuiește
Băgați la cap! Fosta miss din 2016 a făcut portretul bărbatului ideal: „Asta vreau, mai presus de toate”
APARIȚIE
Băgați la cap! Fosta miss din 2016 a făcut portretul bărbatului ideal: „Asta vreau, mai presus de toate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
enigmaticul
enigmaticul  •  04 Aprilie 2023, 10:21

Tipic pițipoancelor cu sete de înavuțire! Nu este nimic nou, ca și la noi. Găsesc câte unul cu bani și-l îmbrobodesc, de ce să muncească dacă sunt fraieri cale le oferă totul gratuit.

Broscutza_cu_gura_marE
Broscutza_cu_gura_marE  •  04 Aprilie 2023, 09:08

Eu stau si ma intreb de ce nu va uniti voi cu celalalt "tabloid" numit CanCan? Si asa in afara de Bombonel Becali, Fc ***, si Clujul SA nu exista alt sport in articolele voastre. Jalnic continut. Ati ajuns de la o fituica de ziar, ce era de negasit mai tariu de ora 7 la chioscurile de ziare, la o fituica de impachetat borcane cu zacusca, iar acum nici macar categorisiti nu puteti fi. Din pacate si restul "tabloidelor" de sport au acelasi tip de continut si uneori aceleasi articole...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează