GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Poveste ireală! Jucătorii au pariat pe înfrângerea propriei echipe, apoi antrenorul a schimbat rezultatul „blatului” » Care a fost deznodământul

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2019 10:14

Costin Negraru, fostul ofițer de integritate al FRF, a povestit un caz frapant la GSP Live. Jucătorii unei formații din România au pariat împotriva propriei echipe, apoi antrenorul a decis ca „blatul” să aibă alt rezultat.

„Într-o vineri jucătorii erau convinși că meciul lor era aranjat. Au început să parieze și ei. Făcând asta, au dat cotele peste cap pe înfrângerea lor. Cotele deveniseră neatractive. În momentul acela, antrenorul a observat fluctuația cotelor și a convocat o ședință în care i-a amenințat și le-a spus că o să joace pe bune și că dacă nu bat o să-i dea afară pe toți. 

Ei, impresionați de discurs, au început să parieze și invers. Cotele s-au echilibrat. Era trist, dar există și o doză de amuzament. Unul dintre jucătorii care chiar pariase, mi-a dezvăluit. Am parit, am schimbat pariurile. În vestiar, dimineața, ne-a zis că facem ca de obicei, ținem de ea până în minutul 20, apoi luăm două goluri în prima repriză”, a povestit Costin Negraru la GSP Live.

Costin Negraru nu a vrut să numească partida.

Printre cazurile celebre investigate de Costin Negraru se numără:

  • meciul dintre Târlungeni și CS Balotești, scor 1-3.
  • cel al Clinceniului, când mafia chineză a pariurilor a încercat preluarea clubului
  • cel al Gloriei Buzău, vinovată de trucarea a 10 meciuri
  • cel al italianului Giovanni Pisano, antrenor la FC Caransebeș,

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  23 August 2019, 13:15

Diicotul pe ei ! Chiar daca s-a prescris.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează