GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Ilie Dumitrescu a gătit în costum și i-a dat pe spate pe jurați » Ce a preparat fostul jucător al Stelei

Ilie Dmitrescu, în platoul „Chefi la cuțite”. 
Foto: Antena 1
Ilie Dmitrescu, în platoul „Chefi la cuțite”. Foto: Antena 1

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 17:48 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 17:50

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a participat la showul culinar „Chefi la cuțite”, realizat pe Antena 1. Acesta le-a gătit juraților Florin Dumitrescu, Cătălin Dumitrescu și Sorin Bontea biban în sos mediteranean, cu roșii cherry, preparat care i-a adus acestuia toate cele 3 cuțite și, implicit, calificarea în faza următoare a competiției. 

Fostul mare jucător al Stelei a pregătit întreg preparatul la costum, peste care a pus un șorț.

ȘOC la Universitatea Craiova: Laurențiu Reghecampf pleacă!
UNIVERSITATEA CRAIOVA
ȘOC la Universitatea Craiova: Laurențiu Reghecampf pleacă!

Ilie Dumitrescu a participat la Chefi la Cuțite 

„Asta e o rețetă 100% italienească” a spus chef Florin Dumitrescu, pe când Cătălin Scărlătescu l-a contrazis: „E grecească toată ziua!”. 

După ce au votat preparatul, Ilie Dumitrescu a intrat în platoul emisiunii. „Sunt onorat că particip la această emisiune. Am urmărit foarte multe emisiuni cu dumneavoastră, am văzut emoție, încărcătură, pasiune din partea participanților. 

Aveți relații bune de joc, automatisme, vă înțelegeți bine. Florin Dumitrescu este cel care temporizează jocul”, a declarat Ilie Dumitrescu în fața juraților. 

Moment în care chef Florin Dumitrescu l-a întrebat cum a fost să dea gol Argentinei la Campionatul Mondial din 1994, din SUA. „A fost meciul de referință al carierei mele. S-a întâmplat ca eu să fiu omul meciului la cea mai mare performanță a echipei naționale, meciul cu Argentina. 

Cred că a fost o muncă de echipă, pentru că am avut șansa să joc lângă cei mai importanți jucători din fotbalul românesc: Gică Popescu, Hagi, Lupescu, Dan Petrescu, Gică Mihali, Belodedici, Munteanu. M-au ajutat foarte mult să fiu omul meciului și să îmi pun amprenta asupra jocului naționalei. 

După meci e greu să dormi, nici înainte nu am dormit. Mă gândeam la ce ar trebui să fac a doua zi, la meci. Atunci nu erau Instagram și alte rețele de socializare. După vreo două zile au ajuns și la noi imagini cu atmosfera din țară”. a punctat Ilie Dumitrescu. 

Ilie Dumitrescu: „Tatăl meu e cel care m-a îndrumat către fotbal”

Întrebat cum s-a apucat de fotbal, Ilie Dumitrescu a replicat: „Tatăl meu era fan Steaua și el a fost cel care m-a îndrumat către fotbal. 

Cu el mergeam de la 3 ani pe stadion, nu pierdeam niciun meci al Stelei de acasă. După ce te lași de fotbal e un impact enorm asupra unui fost jucător”. 

8 ania jucat Ilie Dumitrescu la Steaua. A câștigat 3 campionate, o Cupă și o Supercupă

„Pentru mine, Ilie Dumitrescu este o legendă vie a fotbalului românesc, eroul din meciul cu Argentina, dar și eroul Stelei. E în primii 5 fotbaliști din istoria Stelei” a spus, în încheiere, Florin Dumitrescu. 

VIDEO. Ianis Guda: „Eu cred că Becali îl mai sună pe Ilie Dumitrescu pentru indicații”

Citește și: 

Gigi Becali surprinde! Ce a declarat după începutul slab al lui Andrea Compagno

Gică Hagi mai dă o lovitură! Negocieri cu o formație din SUA pentru a-și vinde perla pe o sumă importantă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ali.bec
ali.bec  •  18 Septembrie 2023, 19:10

“ Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a participat la showul culinar „Chefi la cuțite”, realizat pe Antena 1. Acesta le-a gătit juraților Florin Dumitrescu, Cătălin Dumitrescu ” … întâlnire de Dumitresti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează