GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECES

Ion Ionică, jucător emblematic la FCM Galați şi conducător la Oţelul, s-a stins din viață » Mihai Stoica, reacție emoționantă

Ion Ionică
Ion Ionică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2021 14:22 / Actualizat miercuri, 12 mai 2021 16:07

Ion Ionică, fost fotbalist de bază la FCM Galați și, ulterior, președinte la Oțelul Galați, s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani.

Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica, actualul manager general de la FCSB și fost oficial la Oțelul Galați.

„Ne-a părăsit Ion Ionică, unul dintre cei mai talentați fotbaliști pe care i-a avut Galațiul. Un om de prea mare calitate pentru vremurile în care am trăit și trăim. Am avut șansa să fac echipă cu nea Ion mai bine de 10 ani, să-i admir bunul simț, să-l văd exemplificând la 50 ani celebrele sale foarfeci, să-l însoțesc în “Golf” unde glumele nu se mai terminau... Rămâi cu bine, om bun! Sincere condoleanțe familiei”, a scris MM pe Facebook.

Ion Ionică a murit

În sezonul 1973/1974, Ion Ionică a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCM Galați. Acesta a înscris 10 goluri în acea stagiune, la finalui căreia FCM Galați a promovat în prima ligă.

Pe prima scenă a fotbalului românesc, în sezonul 1973/1974, Ion Ionică a adunat 32 de meciuri, debutul său în prima ligă fiind consemnat pe 10.08.1974, la un meci între FCM Galați și CFR Cluj, scor 0-2.

Dumnezeu să-l ierte!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează