GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPANIA

foto Jucătorul trecut pe la Real Madrid și PSG așteaptă al șaselea copil cu a treia parteneră! Scandal monstru cu actuala soție

Aurah Ruiz +49   FOTO
Aurah Ruiz

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2022 10:01 / Actualizat joi, 29 decembrie 2022 10:31

Atacantul Jese Rodriguez, fost jucător la Real Madrid sau PSG, acum la Ankaragucu, în primul eșalon din Turcia, a anunțat pe rețelele de socializare că soția sa, Aurah, așteaptă un copil. E al șaselea pentru Jese și al doilea pentru partenera lui

În vârstă de 29 de ani, Jese a început un nou capitol în cariera de fotbalist, dar și pe plan sentimental. După ce în 2011 era la Real Madrid, într-o echipă cu Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria sau Sergio Ramos, Jese a ajuns în Turcia. 

Implicat în mai multe scandaluri amoroase cu fostele iubite și actuala nevastă Aurah Ruiz, Jese a coborât treptat în carieră. A semnat cu PSG, în 2016, care l-a deținut până în 2021, deși l-a împrumutat constant. Acum atacantul trecut și pe la Las Palmas și speră la un sezon mai bun cu Ankaragucu, unde are 5 goluri în 16 meciuri.

+45 FOTO

Jese va fi tată pentru a 6-a oară, soția sa, Aurah, așteptând o fetiță pe care o vor boteza Arya. Spaniolul mai are 2 băieți cu Melody Santana (Jese Jr. și Neizan), o fiică și un fiu cu Janira Barm (Aylen și Kenai) și un fiu cu Aurah Ruiz (Nyan). 

Jucătorul trecut pe la Real Madrid și PSG așteaptă al șaselea copil cu a treia parteneră! Scandal monstru cu actuala soție
Aurah e însărcinată în 4 luni

„Ești eroarea vieții mele, bei și faci sex în toalete!” » Actuala soție l-a părăsit în trecut, după un scandal monstru

Aurah Ruiz, trecut tumultuos cu Jese Rodriguez: relația modelului spaniol cu Jese Rodriguez a fost una extrem de mediatizată.  

„N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. Alcoolul și țigările ți-au distrus cei trei neuroni pe care îi mai aveai. Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun! Sunt video-uri cu tine, Jese, nu poți nega”, tuna Aurah Ruiz, în urmă cu câțiva ani. Apoi, a revenit la sentimente mai bune, căsătorindu-se cu fotbalistul. 

+45 FOTO

Jese are două Ligi ale Campionilor în palmares și un titlu cu PSG, într-un sezon în care a jucat un minut

Pe 2 septembrie 2019, spaniolul Jese a fost împrumutat de parizieni în Portugalia, la Sporting. Înainte de asta, pe 30 august, în meciul Metz - PSG (scor 0-2) din etapa a patra a Ligue 1, Jese a prins un minut pe teren pentru echipa din Paris. Singurul din acest sezon în campionatul francez, pentru că la scurt timp după a fost împrumutat. 

Chiar și așa, acel minut îi e de ajuns lui Jese pentru a primi o medalie de campion. Al treisprezecelea trofeu câștigat de Jese în cariera sa, în care și-a trecut în cont, printre altele, două Ligi ale Campionilor și un titlu al Spaniei alături de Real Madrid și 3 Supercupe ale Franței alături de PSG.

Citește și: 

„Am înnebunit?! NU l-am călcat cu mașina!” » Acuze incredibile la adresa iubitei fostului star de la Real Madrid

Costumaţie virală la aniversare » Cum s-a afișat iubita unui fost star de la Real Madrid la 32 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează