GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ARTĂ

Încă o performanță pentru Kira Hagi » Își va expune creațiile la o celebră expoziție de artă: „O să povestesc mulți ani de acum încolo despre acest moment”

Kira Hagi
Kira Hagi

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 11:52 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 13:35

Kira Hagi (25 de ani), fiica lui Gică și Marilena Hagi, a dat o nouă lovitură. După ce săptămâna trecută a început să prezinte o rubrică nouă la postul de televiziune Aleph News, acum tânăra artistă își va expune creațiile la o celebră expoziție de artă.

Este vorba despre Bienala de la Florența, iar anunțul a venit chiar de la Kira, prin intermediul contului ei de instagram, unde își încurajează urmăritorii să asiste la expoziția care va avea loc în perioada 23 – 31 octombrie.

„Săptămâna aceasta expun la Bienala de la Florența!!! Leagănul Renașterii. Locul în care au trăit și au creat și au respirat Leonardo da Vinci și Boticelli și… E o mare onoare și probabil o să povestesc mulți ani de acum încolo despre acest moment. Vă invit dacă sunteți pe acolo în vacanță, să dați o fugă și să vedeți toată expoziția”, a scris Kira Hagi pe contul ei de Instagram.

Kira Hagi // foto: Instagram @ kirahagi
Kira Hagi // foto: captură Aleph News
Kira Hagi // foto: Instagram @ kirahagi
Kira Hagi // foto: Instagram @ kirahagi
Kira Hagi // foto: captură Aleph News
+4 FOTO

Kira Hagi are un proiect în televiziune

De meserie actriță, fiica „Regelui” fotbalului românesc a început un proiect nou. Ea a început să prezinte rubrica „Smart is the new cool”, difuzată pe postul de televiziune Aleph News. 

Aceasta își propune să aducă în prim-plan inițiative speciale ale tinerilor din țară. Vineri, 22 octombrie, a fost difuzat un episod în care Kira prezintă „Herculane Project”, un proiect prin care câțiva tineri și-au propus să reabiliteze clădirile istorice din stațiunea balneară Băile Herculane.

Kira și-a explicat demersul pe contul personal de Instagram: „Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. 

Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine! Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu!”

Citește alte știri de actualitate:

„FRF și LPF au obligația să rezolve această problemă!” » Noi reacții în subiectul momentului: ajung sportivii nevaccinați în stradă?

Argeșenii nu pleacă după fentă: „Nu cred că FCSB va avea probleme din acest punct de vedere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  29 Octombrie 2021, 18:04

Ce sport face asta?

380912830348081
Gogu Steriade  •  29 Octombrie 2021, 14:16

Vad ca le ia la rand, TV., teatru, artă, poate, poate o ieși ceva din ele... dar slabe șanse.

nicolae.ungureanu
nicolae.ungureanu  •  29 Octombrie 2021, 14:04
Postat de freddy pe 29 Octombrie 2021, 13:43

Felicitări Kira! Nu ajungi tu sa citești hate-ul de aici și nici felicitările dar sunt și oameni mândri de realizările tale. Numai cine nu știe cât de greu e sa razbesti între străini nu te apreciază. Felicitări și tot mai sus!

Să nu se înțeleagă din comentariul meu că am ceva cu ea, doar că mi se pare urâțică. O felicit pentru realizări.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează