GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TRAFIC DE DORGURI

Lovitură pentru El Chapo și Cartelul din Sinaloa! Poliția l-a arestat la Roma pe omul lui de încredere

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 12:07

Joaquin "El Chapo" Guzman, unul dintre cei mai cunoscuți traficanți de droguri din lume, a primit o lovitură dură. Poliția din Italia l-a arestat pe „Dr. Wagner”, locotenentul său. 

El Chapo se află în prezent în SUA, fiind condamnat la închisoare pe viață, iar autoritățile încearcă să-i oprească toate operațiunile. 

Recent, poliția din Italia l-a arestat pe aeroportul Fiumicino, din Roma, pe mexicanul Ramon Cristobal Santoyo, supranumit „Dr. Wagner”. Acesta era mâna dreaptă a lui El Chapo și cel care se ocupă de traficul de droguri din Mexic în SUA după arestarea lui Guzman și un membru important al Cartelului din Sinaloa. 

Arestarea a avut loc în august, când „Dr. Wagner” se pregătea să ia un zbor spre Paris, iar de acolo să plece în Mexic. Pe numele său exista un mandat internațional de arest pentru trafic de droguri. Santoyo este într-o închisoare din Italia și urmează să fie extrădat. Acesta va ajunge în SUA, unde va fi judecat pentru trafic de droguri.

14.000.000.0000 de dolariar fi averea pe care o are El Chapo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează