GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PEDEAPSĂ

Marius Lăcătuș a rămas fără permis! Cum s-a întâmplat acest lucru

Marius Lăcătuș (59 de ani) l-a lăudat pe Adrian Mazilu (17), atacantul Farului, liderul din Liga 1. +15   FOTO
Marius Lăcătuș (59 de ani) l-a lăudat pe Adrian Mazilu (17), atacantul Farului, liderul din Liga 1.

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 15:39 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 15:56

Marius Lăcătuș (59 de ani), legenda celor de la Steaua, a rămas fără permis de conducere. Vineri dimineață, fostul fotbalist n-a acordat prioritate la o trecere de pietoni, astfel că a fost sancționat de polițiștii care au surprins ilegalitatea.

Întâmplarea s-a petrecut în zona Gării de Nord din București, unde Lăcătuș a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere. 

Neatent, fostul antrenor, în prezent analist TV, nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni, notează iamsport.ro. A fost amendat cu 870 de lei și a rămas fără permis timp de două luni. Lăcătuș își poate recupera mai repede carnetul. Suspendarea poate fi redusă la o lună, în cazul în care „Fiara” trece cu brio un test de verificare a cunoașterii regulilor de circulație.

Potrivit Codului Rutier, șoferii care nu acordă prioritate pietonilor pot fi sancționați cu amenzi contravenționale, dar și cu suspendarea permisului pentru o perioadă de la 30 la 180 de zile.

Marius Lăcătuș, legenda Stelei

Lăcătuş este, de departe, fotbalistul cel mai reprezentativ din istoria roş-albaştrilor. A jucat timp de 13 sezoane pentru trupa din Ghencea, 1983-1989 şi 1993-2000, iar palmaresul său este unul greu de egalat: 10 titluri de campion din 23 cucerite în 64 de ani de „militari”, 7 Cupe al României din cele 20 pe care le au în palmares steliştii.

+11 FOTO

În plus, Lăcătuş are cele mai multe meciuri disputate în cupele europene pentru roş-albaştri, 72, înscriind de 17 ori. A cucerit Cupa Campionilor cu Steaua, în 1986, în finala cu Barcelona, atunci când a şi transformat unul dintre penalty-uri. În 1987, a cucerit şi Supercupa Europei în faţa lui Dinamo Kiev.

VIDEO Cine are cel mai mare merit pentru rezultatele Stelei '86? Lăcătuș, răspuns surprinzător: „Știu povestea... El este artizanul performanței!”

Citește și alte știri de actualitate:

A contribuit la aducerea lui Cortacero la Dinamo și acum „mușcă” din actuala conducere: „Credeam că vor veni oameni care se pricep, nu amatori”

Cristi Borcea face presing la acționarii lui Dinamo » Propune înlocuirea lui Burcă: „Pe el l-aș pune antrenor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
eftimie1956
eftimie1956  •  07 Octombrie 2023, 15:08

Am patit-o si eu tot la Gara de Nord. Mi-am dat seama ca acolo exista o zona ciudata (de care politia profita, utilizand-o ca o zona capcana pentru soferi) unde foarte usor poti sa te pacalesti. Sunt nu mai putin de trei benzi de circulatie pe sensul contrar, urmeaza o zona de separatie intre sensuri (trotuar) de aproximativ 5m latime si apoi 4 benzi de circulatie pe sensul tau. Politistii stau strategic ceva mai in spate si asteapta ca pestele sofer sa inghita rama pieton. Atent la cei care veneau din stanga (am obiceiul ca in situatia in care am prioritate sa fiu totusi atent la cei care trebuie sa-mi acorde prioritate, sa nu ma trezesc acestia din greseala imi taie calea), nu am observat la timp ca o femeie a pasit de pe zona de separatie pe prima banda de pe sensul meu de circulatie, ceea ce intr-un fel nu e de mirare, tinand cont de faptul ca eu circulam pe a treia banda, iar femeia era la aproape doua benzi de circulatie distanta de mine! Desi la inceput am considerat exagerata sanctiunea avand in vedere imprejurarile detaliate mai sus, pana la urma a fost interesant. Examenul pentru reducerea de la 60 de zile la 40 de zile a suspendarii carnetului l-am luat cu nota maxima si pot spune ca chiar mi-a fost util (pentru ca eu mi-am luat carnetul in 1983 si intr-adevar aveam nevoie de asa ceva). Iar pe Lacatus il sfatuiesc sa stea in banca pentru ca nu-l vad luand examenul si daca pica am impresia ca sanctiunea se mareste.

fibra
fibra  •  07 Octombrie 2023, 08:16

In realitate ar trebui sa fie luate mii de carnete pe zi pentru neacordarea prioritatii la trecerile de pietoni. Cand unul franeaza brusc de multe ori e busit din spate de cineva care se uita pe telefon.Foarte multora le-au cumparat mamicile lor cate o sosea si nu respecta nici o regula.Suntem campioni la accidente.

fibra
fibra  •  07 Octombrie 2023, 08:13

In realitate ar trebui sa fie luate mii de carnete pe zi pentru neacordarea prioritatii la trecerile de pietoni. Cand unul franeaza brusc de multe ori e busit din spate de cineva care se uita pe telefon.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close