GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CS DINAMO

video Președintele lui CS Dinamo a comentat situația lui Dănuț Lupu: „Nu l-a dat nimeni afară”

Dănuț Lupu (56 de ani), fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid, își ispășește pedeapsa de 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare la Penitenciarul Rahova.
Dănuț Lupu (56 de ani), fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid, își ispășește pedeapsa de 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare la Penitenciarul Rahova.

Articol de , , - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 12:52 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 13:44

Ionuț Popa, președintele celor de la CS Dinamo, a comentat situația lui Dănuț Lupu, care fost condamnat la închisoare cu executare pentru 7 luni și 10 zile.

Ionuț Popa a explicat că Dănuț Lupu nu a fost dat afară de nimeni și că revenirea acestuia la club pare imposibilă din cauza regulilor de conduită ale clubului.

Ionuț Lupescu, incisiv la adresa lui Nicolae Badea: „Dinamo din Liga 4 e o glumă proastă”
DINAMO
Ionuț Lupescu, incisiv la adresa lui Nicolae Badea: „Dinamo din Liga 4 e o glumă proastă”

VIDEO. Ionuț Popa: „Nu cred că va reveni”

„Dănuț Lupu a făcut parte din clubul Dinamo. A plecat singur, nu l-a dat nimeni afară! El a ales singur și a făcut-o cu conștiința împăcată. Când conduci fără permis, nu urci din greșeală la volan. Vom vedea ce va decide atunci când va ieși de la închisoare. Eu n-am mai discutat nimic cu el pe tema asta. 

Am mai vorbit cu el înainte să se predea și mi-a spus că îi pare rău și că a pus clubul într-o lumină [proastă]. Nu știu dacă va decide să revină. Din punctul meu de vedere nu cred că se va întâmpla asta. Vorbim de un club al Ministerului de Interne și e vorba de conduita pe care trebuie să o ai”, a spus Ionuț Popa.

Dănuț Lupu își ispășește pedeapsa în regim închis

Patronul FCSB, Gigi Becali, anunța imediat după decizia justiției că îl va angaja pe Dănuț Lupu la vicecampioana României. El ar fi putut face acest lucru dacă fostul fotbalist și-ar fi ispășit pedeapsa în regim deschis.

Doar că afaceristului nu mai poate fi pus în aplicare. Din cauza faptului că Lupu nu s-a predat la timp și a fost dat în urmărire internațională, el nu va avea dreptul să muncească în afara penitenciarului, scriu cei de la Gândul. 

Sursa citată mai arată că o comisie din cadrul ANP (n.r. - Administrația Națională a Penitenciarelor) va stabili după cele 3 săptămâni pe care Lupu le va fi petrecut în carantină în ce fel de regim va executa acesta pedeapsa. Cel mai probabil, acesta va fi unul semideschis. 

Cu toate acestea, în cazul în care Dănuț Lupu își va dori să lucreze în detenție, aceeași comisie se va întruni din nou și va decide dacă fostul fotbalist are dreptul de a face acest lucru. În caz afirmativ, ei vor alege ce fel de ocupație i s-ar potrivi lui Dănuț Lupu.

CV Dănuț Lupu

  • Născut pe 27 februarie 1967, la Galați, Dănuț Lupu a fost unul dintre cei mai importanți jucători români din anii 90
  • A debutat în prima divizie la Dinamo, pe 8 martie 1987, în Dinamo - FC Brașov 2-0
  • A mai jucat la Dunărea Galați, Panathinaikos, AE Korinthos, OFI Creta, sau Brescia.
  • Cele mai importante perioade din cariera sa le-a petrecut la Dinamo (1986-1990, 1995 - 1997 și 2000-2001) și Rapid (1993-1994, 1994-1995 ȘI 1997 - 2000)
  • Are 228 meciuri și 44 de goluri în prima divizie
  • Are două titluri de campion (1989-1990, cu Dinamo, și 1998-1999, cu Rapid)
  • A mai câștigat 3 Cupe ale României și o Supercupă
  • Are 14 meciuri la naționala României

Citește și alte știri:

Deficit URIAȘ la o echipă din SuperLiga » Patronul spune tot: „Să vă prezint informațiile”

Mario Iorgulescu nu mai este obligat să plătească despăgubiri familiei victimei » Trebuie achitate de City Insurance, firmă aflată însă în faliment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează