GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AUTO

VIDEO Un șofer a adormit pe autostadă, la volanul unei Tesla, iar altul a filmat totul!

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 12:47

Imagini șocante au fost surprinse pe autostrada din Newton, Massachusetts. Un bărbat a adormit la volanul unui autoturism Tesla, iar un alt șofer a filmat cu telefonul. 

Atât șoferul cât și pasagerul din dreapta au adormit în timp ce mașina mergea cu o viteză de 90 km/h, potrivit The Guardian. 

Cel care a surprins momentul a încercat să îl alerteze pe șoferul adormit, claxonându-l, dar nu a avut succes. Filmarea a ajuns virală pe internet și a stârnit fel și fel de reacții.

„De aceea îmi trebuie o Tesla” sau „Probabil autopilotul este mai bun decât șoferul ăsta atunci când e trează”, au scris oamenii pe Twitter, mai în glumă, mai în serios. „Cine sunt oamenii ăștia? Nu pot dormi acasă?”. Totuși, nici cel care filma nu a scăpat nesancționat: „Dar despre cel care filmează nu ziceți nimic?”.

Într-adevăr, autoturismul este dotat cu pilot automat, dar producătorii atrag atenția că șoferii trebuie să rămână atenți la drum. 

VEZI ȘI:

Ratinguri interesante în FIFA20: cine e jucătorul lider în Liga 1! Vînă e peste Ronaldo și Messi la un capitol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează