GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LANSARE DE CARTE

Vineri se lansează o carte despre "Pinalti" » Povești despre perioada în care conducea Ceahlăul

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2017 16:35

Pasiunile trăiesc indiferent de ani și epoci. Gelu Crăcană, fost angajat la Ceahlăul, se pregătește să lanseze vineri a 5-a carte din palmares, una dedicată lui Gheorghe Ștefan, fost conducător al clubului din Piatra Neamț și edil șef al urbei. 

Crăcană, 62 de ani, va prezenta cartea "Gheorghe Ștefan: galben și negru, 1992-2015, anii de glorie și decădere ai echipei FC Ceahlăul Piatra Neamț" pe 20 octombrie, chiar în ziua în care clubul împlinește 98 de ani de la înființare.

"M-am ajutat și de citatele ziariștilor, plus de diverse detalii cunoscute. L-am invitat și pe Gheorghe Ștefan la lansare, dar are probleme de sănătate și nu cred că va putea onora invitația. Oricum, mi-a spus că nu este supărat de subiectele atacate, fiindcă în carte am făcut un mix din întâmplări pozitive și mai puțin pozitive", a comentat autorul pentru Gazeta Sporturilor.

RELAȚIE COMPLICATĂ

Relațiile dintre Crăcană și cel poreclit "Pinalti" au fost sinusoidale. Primul a fost și angajatul clubului, dar și acționar la club, chiar dacă minoritar. Au fost și împliniri, și disensiuni. "Visul meu e să câștig cândva la Loto și să te dau afară pe tine cu toți "cățeii" tăi!", i-a transmis Crăcană la un moment dat lui Ștefan.

"Da, este adevărat. Sunt conștient că a făcut lucruri foarte bune pentru sportul și orașul Piatra Neamț, cu el am ieșit din cușcă. Am trecut în carte tot ceea ce am știut eu, nu m-a interesat politica. Nu pot fi acuzat de nimic, fiindcă la mine ce e-n gușă și-n căpușă. Eu am iubit sportul și clubul din Piatra Neamț, atât. Și-acum mai am acasă, la țară, bustul lui Ștefan, vin țăranii să se uite la el și se miră", a povestit Crăcană.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează