GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii aprilie: „Rol extrem de important în cadrul echipei” vs. „E cel mai șmecher antrenor!”

Articol de , - Publicat joi, 04 mai 2023 12:00 / Actualizat joi, 04 mai 2023 13:30

Gheorghe Hagi și Florinel Coman au câștigat distincțiile „Antrenorul lunii aprilie”, respectiv „Jucătorul lunii aprilie”. Tehnicianul Farului face „careu” de cupe, în timp ce atacantul de 25 de ani își adjudecă primul trofeu

Pentru trofeul "Jucătorul lunii aprilie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Florinel Coman (FCSB), Marius Ștefănescu (Sepsi), Ștefan Târnovanu (FCSB), Aurelian Chițu (FCU Craiova) și Andrea Compagno (FCSB). 

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Ioan Ovidiu Sabău (U Cluj), Gheorghe Hagi (Farul) și Elias Charalambous (FCSB). 

ILIE DUMITRESCU

  • Florinel Coman (FCSB) » "Își revine și își arată calitățile cu care a fost înzestrat. A marcat de trei ori în luna aprilie, a fost printre cei mai buni jucători de pe teren și și-a pus amprenta asupra evoluțiilor echipei. Merită din plin o recunoaștere individuală, cu gândul la una colectivă, titlul de campion cu FCSB"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "E cel mai șmecher antrenor de departe! Concept, idee clară de joc, strategie. Omul știe meserie, profesionist mare de tot, își arată clasa la fiecare meci din campionat. Merge pe mâna tinerilor și o face foarte bine, nu are teamă de nimic și vrea doar să joace fotbal"

IOAN ANDONE

  • Florinel Coman (FCSB) » "A început să joace foarte, foarte bine, depune foarte mult efort, aleargă, se zbate și are evoluții bune. Normal că vin și golurile când ești implicat. Are un rol extrem de important în cadrul echipei, iar locul 2 bifat la finalul lunii aprilie îi aparține în mare parte și lui"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "Ce poți să mai spui de Gheorghe Hagi? A dominat campionatul cap-coadă, termină luna pe prima poziție, are prima șansă la câștigarea campionatului și joacă cel mai frumos fotbal din Liga 1. Pe lângă fotbal, construiește și jucători pe care tot el îi descoperă"

ADRIAN FALUB

  • Florinel Coman (FCSB) » "Pentru prima oară de la transferul la FCSB își arată adevărata clasă de fotbalist important! Este un jucător care face diferența, care se impune în echipa de start, care marchează și care își ajută coechipierii în faze decisive ale meciului. E un plus mare"
  • Ioan Ovidiu Sabău (U Cluj) » "Chiar dacă este singurul antrenor dintre cei nominalizați în play-out, îi dau votul! În primul rând, pentru că a luat o echipă de la retrogradare și a pus-o pe picioare, i-a găsit o identitate. E foarte greu să redresezi căruța din mers când scârțâie de peste tot"

EUGEN TRICĂ

  • Andrea Compagno (FCSB) » "Jucător puternic, taur de bătaie, tanc luptător! Un fotbalist pe care l-am antrenament, căruia îi știu calitățile și punctele forte. Are calități care pot face diferența în orice meci, e bătăios, simte poarta și golul, iar presiunea pe care o pune pe apărările adverse dă mereu roade"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "E cel mai bun antrenor din România! Joacă fotbal, formează jucători și e surpriza plăcută a actualului sezon. A dominat campionatul din prima etapă și până acum, iar adjudecarea trofeului de campion ar fi o încununare importantă pentru Hagi și echipa sa. De departe are cel mai bun proiect"

MARIUS PENA

  • Florinel Coman (FCSB) » "Un jucător care poate face diferența în orice moment al jocului! E foarte bun în dueluri unu contra unu, stă bine pe picioare, a dezechilibrat multe apărări prin driblingurile sale și în luna aprilie a avut și realizări, marcând goluri importante pentru FCSB, în lupta pentru titlu"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "Pentru tot ceea ce face și a realizat la echipa sa. A reușit să domine campionatul până acum cu o schiță tânără, fără mari investiții financiare. Reușește să scoată maximum de la orice fotbalist pe care îl are în lot și pe deasupra îi mai resuscitează și pe unii pe care mulți îi vedeau terminați"

Citește și:

Florinel Coman, „Jucătorul lunii aprilie” » „Titlul e tot ce-mi lipsește aici și sper să-l iau cu Steaua!”
CEI MAI BUNI
Florinel Coman, „Jucătorul lunii aprilie” » „Titlul e tot ce-mi lipsește aici și sper să-l iau cu Steaua!”
Gheorghe Hagi ales „Antrenorul lunii aprilie” pe GSP.ro » „Al cincilea trofeu de la voi ar însemna și titlul de campion al României!”
CEI MAI BUNI
Gheorghe Hagi ales „Antrenorul lunii aprilie” pe GSP.ro » „Al cincilea trofeu de la voi ar însemna și titlul de campion al României!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Dobermannul
Dobermannul  •  04 Mai 2023, 14:46

In luna in care FCSB a fost peste Farul ca rezultate ba chiar i-a invins in meciul direct "marii specialisti" il scot pe Hagi antrenorul lunii. Nostim rau. Asa se manipuleaza adevarul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează