GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii februarie: „Atacant de clasă, dă un mare boost de energie” + „Pasionat și dedicat, trăiește pentru fotbal”

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 12:00

Albion Rrahmani și Cristiano Bergodi au fost cei mai buni în luna februarie și și-au adjudecat trofeele pentru performanțele reușite în ultima lună. Rrahmani a fost desemnat Jucătorul lunii și a cucerit primul său trofeu individual de la venirea în România, în timp ce Bergodi face hattrick, după ce mai cucerise două astfel de trofee la Sepsi.

Pentru trofeul "Jucătorul lunii februarie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Albion Rrahmani (Rapid), Philip Otele (CFR Cluj), Florinel Coman (FCSB), Dan Nistor (U Cluj) și Alexandru Pop (Oțelul).

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Cristiano Bergodi (Rapid), Mircea Rednic (UTA Arad) și Zeljko Kopic (Dinamo).

CUM AU VOTAT CEI CINCI SPECIALIȘTI

FLORIN RĂDUCIOIU

  • Florinel Coman (FCSB) » "Indiscutabil, cel mai bun atacant! Vorbesc golurile pe care le-a marcat, un jucător care joacă în primul rând pentru echipă. Goluri, pase de gol, îmi place atitudinea lui. Un lider al echipei, un jucător care s-a schimbat mult în ultima perioadă. The best!"
  • Mircea Rednic (UTA Arad) » "A reușit să dea o identitate echipei! Echipa este oglinda lui și acest lucru este senzațional. O echipă concentrată, inteligentă, pragmatică. Și cum? Fără să aibă jucători de mare nivel. Fără Mircea, această echipă cred că ar fi fost la retrogradare. Bravo, Mircea!"

ANDREI CRISTEA

  • Albion Rrahmani (Rapid) » "Greu de ales, dar merg pe mâna lui Rrahmani. Atacant de clasă, care a demonstrat că e om de gol și s-a integrat imediat în jocul Rapidului. Cred că-i place și atmosfera din Giulești, care-i dă un mare boost de energie"
  • Cristiano Bergodi (Rapid) » "Un antrenor dedicat care știe și trăiește pentru fotbal. De dimineață până seară implicat și dedicat meseriei. După ce-a făcut istorie la Sepsi, e la un pas să facă performanță și la Rapid. O echipă cu alt public, dar și cu alte pretenții"

IONUȚ BADEA

  • Philip Otele (CFR Cluj) » "Un jucător care îmi place foarte mult și care face diferența de fiecare dată când este trimis pe teren. Chiar dacă CFR-ul mai tremură din când în când, Otele a intrat, și-a făcut treaba și a marcat. Cu trei goluri și două pase în februarie, îi dau votul"
  • Cristiano Bergodi (Rapid) » "Antrenorul în care toată suflarea rapidistă își pune speranța că poate aduce titlul în Giulești după 21 de ani. Bătălia e serioasă, FCSB are un avantaj important, dar în fotbal niciodată să nu spui niciodată"

MARIAN IVAN

  • Albion Rrahmani (Rapid) » "Am fost atacant și-mi plac atacanții, așa să-l votez pe jucătorul celor de la Rapid. Un fotbalist care s-a integrat extrem de rapid în fotbalul românesc, care marchează, are execuții, își ajută echipa să câștige. Votul meu merge către el"
  • Cristiano Bergodi (Rapid) » "Victorii pe linie cu Rapid, dar și un eșec surprinzător cu Poli Iași. Asta nu înseamnă că Bergodi nu este antrenor! Îl votez pentru că a făcut lucruri foarte bune la Rapid și este dedicat și pasionat în tot ceea ce face"

PAUL PÂRVULESCU

  • Albion Rrahmani (Rapid) » "Cifrele vorbesc în cazul lui. Alte motive sau explicații nu există. Au avut cinci victorii în februarie, a marcat de patru ori, e omul de gol al echipei. Un mare plus pentru Rapid, un jucător foarte bun care și-a revenit excelent după o accidentare lungă"
  • Cristiano Bergodi (Rapid) » "Un tehnician pasionat și dedicat, un om care trăiește pentru fotbal. Ca și în cazul lui Rrahmani, Bergodi a condus Rapidul de pe bancă, iar în ultima lună au avut patru victorii din cinci. Sunt pe podium, se bat la campionat. Toate motivele pentru vot"

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți), care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Promisiunea făcută suporterilor de către Rrahmani: „Vreau să câștig campionatul alături de Rapid!”
CEI MAI BUNI
Promisiunea făcută suporterilor de către Rrahmani: „Vreau să câștig campionatul alături de Rapid!”
Cristiano Bergodi, declarație de dragoste pentru toată suflarea rapidistă: „Am avut mereu în inimă acest club!”
CEI MAI BUNI
Cristiano Bergodi, declarație de dragoste pentru toată suflarea rapidistă: „Am avut mereu în inimă acest club!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Aframovici
Aframovici  •  07 Martie 2024, 20:03
Postat de 1973 pe 07 Martie 2024, 18:08

La antrenori Bergodi nu are ce căuta pe primul loc. Mircea Rednic trebuia să fie acolo pentru luna februarie nu Bergodi care are la dispoziție o echipă mai valoroasă decât UTA Arad.

Poate, da. Dar a pierdut in fata lui Bergodi in meci direct.

1973
1973  •  07 Martie 2024, 18:08

La antrenori Bergodi nu are ce căuta pe primul loc. Mircea Rednic trebuia să fie acolo pentru luna februarie nu Bergodi care are la dispoziție o echipă mai valoroasă decât UTA Arad.

Normal
Normal  •  07 Martie 2024, 15:31

Intradevar, Rrahmani si Bergodi sunt cei mai buni din Romania !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează