GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii iulie: „Este în cea mai bună formă” vs. „Un antrenor devotat, pasionat”

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 12:00 / Actualizat luni, 07 august 2023 12:02

Florinel Coman și Liviu Ciobotariu au fost desemnați pentru a doua oară Jucătorul, respectiv Antrenorul lunii ♦ FCSB și Sepsi sunt neînvinse în SuperLigă și s-au calificat în turul 3 preliminar Conference League

Pentru trofeul "Jucătorul lunii iulie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Florinel Coman (FCSB), Alexandru Chipciu (U Cluj), Marko Dugandzic (Rapid), Alexandru Mitriță (U Craiova) și Roland Niczuly (Sepsi).

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Andrea Mandorlini (CFR Cluj), Liviu Ciobotariu (Sepsi) și Elias Charalambous (FCSB).

ILIE DUMITRESCU

  • Florinel Coman (FCSB) » "Un început perfect, o schimbare în bine, o transformare totală. Îmi place mult cum acceptă jocul fără minge, coboară foarte mult, ajută, aleargă, s-a schimbat radical. Joacă un fotbal total. Trebuie să fii foarte bine pregătit, inclusiv mental, să ajungi la un nivel atât de ridicat, iar Coman e pe drumul cel bun"
  • Liviu Ciobotariu (Sepsi) » "Când câștigi trofee nu ai cum să nu fii desemnat cel mai bun antrenor. Cu un start fabulos de sezon, Liviu a continuat performanțele cu care Sepsi ne-a obișnuit. Chiar cred că echipa joacă mult mai frumos, e pregătită excelent de un antrenor pasionat și devotat"

IOAN ANDONE

  • Florinel Coman (FCSB) » "Pentru modul în care a ratat penalty-ul cu Oțelul Galați n-ar fi trebuit să-l aleg. Toți ratează penalty-uri, dar nu în modul ăsta. Chiar și așa, Florinel este unul dintre cei mai buni jucători ai fotbalului de la noi, un fotbalist care s-a schimbat mult în bine, care are un joc strălucitor și care poate face diferența în orice moment"
  • Liviu Ciobotariu (Sepsi) » "Cel mai bun, de departe! Să fim serioși, ce explicații să mai am când Ciobi scrie istorie la Sfântu Gheorghe?! A câștigat Supercupa în fața campioanei, start perfect în SuperLigă fără niciun gol primit, plus o victorie senzațională pe care puțini o sperau, la Sofia, cu CSKA! Bravo, Ciobi!"

IONUȚ BADEA

  • Alexandru Chipciu (U Cluj) » "În primul rând pentru modul în care joacă la 34 de ani. Un adevărat lider, un jucător de top, un fotbalist care rezistă presiunii și face ca Universitatea să strălucească atunci când are nevoie. Pe lângă asta îi apreciez foarte mult și discursul pe care îl are, unul cu mult peste media jucătorilor din SuperLigă"
  • Andrea Mandorlini (CFR Cluj) » "Mandorlini n-a avut mult timp la dispoziție, dar a schimbat fața CFR-ului. O schimbare la 180 de grade față de ce juca și ce știam despre jocul unei formații cu jucători de top, care mizau în primul rând pe apărare, iar spectacolul nu exista"

DORIN GOIAN

  • Florinel Coman (FCSB) » "Este în cea mai bună formă a lui de la venirea la Steaua. În sfârșit s-a copt la minte, cum se spune. Conștientizează că are calitate, talent, iar reușitele sunt un bonus pentru toată această schimbare în bine. Goluri, pase de gol, implicare totală"
  • Liviu Ciobotariu (Sepsi) » "În doar câteva săptămâni a reușit să-i facă pe cei de la Sf. Gheorghe să-i înțeleagă filosofia și stilul de joc. A început perfect cu Supercupa României, rezultatele foarte bune din SuperLigă, plus victoria incredibilă și nesperată cu CSKA i-au adus o mare bilă albă unui antrenor bun"

ADRIAN FALUB

  • Florinel Coman (FCSB) » "Un lider adevărat al unui vestiar extrem de greu, cu personalitate. Un jucător care și-a schimbat radical atitudinea, care muncește, care trage echipa după el și care ajută, bagă material. Are o condiție fizică excelentă, ceea ce-l ajută să fie printre cei mai buni din România"
  • Liviu Ciobotariu (Sepsi) » "Un antrenor devotat, pasionat și care obține performanțe la o echipă cu liniște și stabilitate financiară. A mai adăugat deja un trofeu în vitrină, nu a primit gol în meciurile oficiale, joacă spectaculos, chiar e de apreciat"

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Citește și:

Florinel Coman, „Jucătorul lunii iulie”! Cum s-a votat + Declarațiile atacantului: „Sunt lider și trebuie să am reușite!”
CEI MAI BUNI
Florinel Coman, „Jucătorul lunii iulie”! Cum s-a votat + Declarațiile atacantului: „Sunt lider și trebuie să am reușite!”
Liviu Ciobotariu a câștigat pentru a doua oară, „Antrenorul lunii”: „O lună perfectă! Îmi pun în cap lucruri mărețe” + Cum s-a votat
CEI MAI BUNI
Liviu Ciobotariu a câștigat pentru a doua oară, „Antrenorul lunii”: „O lună perfectă! Îmi pun în cap lucruri mărețe” + Cum s-a votat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cristishady
cristishady  •  07 August 2023, 12:33

antrenorul lunii trebuie sa fie nea gigi, bineinteles. A facut fericiti aproape 30.000 de oameni aseara plus o natie intreaga. Haide Steaua, haide steaua, pam pam.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează