GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii mai: „Unul dintre cei mai inteligenți jucători” vs. „Trăiește sută la sută pentru fotbal”

Articol de , - Publicat luni, 29 mai 2023 12:00 / Actualizat luni, 29 mai 2023 13:58

Tudor Băluță a fost desemnat „Jucătorul lunii mai”, în timp ce Gheorghe Hagi câștigă cel de-al cincilea trofeu de „Antrenorul lunii”, după un mai de poveste și un sezon competițional ce intră în istoria fotbalului românesc

Pentru trofeul "Jucătorul lunii mai", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Tudor Băluță (Farul), Virgiliu Postolachi (UTA), Louis Munteanu (Farul), Andrei Ivan (U Craiova) și Roland Niczuly (Sepsi).

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Gheorghe Hagi (Farul), Liviu Ciobotariu (FC Voluntari), Cristiano Bergodi (Sepsi). 

FLORIN RĂDUCIOIU

  • Tudor Băluță (Farul) » "Mulți jucători buni și cu rezultate notabile în ultima lună, dar îl aleg pe Tudor pentru un gol care a schimbat finala pentru titlu cu FCSB! Nu știu de unde a apărut la gol acest băiat, de care ziceam acum patru ani că poate să fie noul Gică Popescu, bine că a trecut peste doi ani de ghinioane mari și acum e campion"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "Îi respect și îi apreciez pe toți cei nominalizați, însă într-o lună în care câștigă titlul de campion al României, doar Gică, prietenul meu, fostul meu coleg, cel mai bun jucător român al tuturor timpurilor, trebuie să primească încununarea și cu acest premiu de antrenor al lunii! Bravo, Gică! Ai făcut istorie"

SANDU BOC

  • Tudor Băluță (Farul) » "Îmi place mult de Tudor, un băiat modest, bine crescut, care vorbește foarte bine și care joacă și un fotbal de calitate. Revenirea sub comanda lui Gică i-a schimbat total drumul și iată că acum marchează și goluri, are un cuvânt greu de spus"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "Nu sunt multe de spus într-o lună în care Hagi a scris din nou o lecție de istorie ce trebuie predată în toate vestiarele din această țară! Omul ăsta nu merită doar premiul de antrenor al lunii, ci sută la sută de antrenor al anului. Sau mai bine zis de antrenor al anilor din momentul în care conduce această creație a sa fabuloasă"

ȘTEFAN NANU

  • Tudor Băluță (Farul) » "Îl știu bine pe Tudor de pe vremea când evolua la Școala de fotbal a lui Gică Popescu și i-am prevăzut de atunci un viitor mare. Iată că nu m-am înșelat. A marcat un gol cât un campionat în derby-ul cu FCSB, plus o «dublă» cu Rapid. Deci am toate motivele să merg pe mâna lui"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "Vorbele sunt de prisos... Ce-aș mai putea să mai spun eu după un an de poveste, o evoluție fabuloasă a unei echipe de copii? Hagi este unic, iar dacă mai vreți să avem fotbal în țara asta în următorii ani trebuie să facem academii peste academii pentru că altfel dispărem. Jos pălăria pentru Gică!"

DUMITRU DUMITRIU

  • Tudor Băluță (Farul) » "Băluță este unul dintre cei mai inteligenți jucători pe care îi are fotbalul românesc. Simte mingea, are un simț perfect al jocului, iar asta l-a ajutat atât pe el să înscrie, cât și pe Farul să iasă campioană. Sunt mulți jucători buni la Hagi, dar Tudor merită premiul luna aceasta"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "Domnilor, Hagi trebuie clonat rapid! Degeaba îl înjură unii, îl comentează alții, Hagi trăiește sută la sută pentru fotbal, pentru performanță și pentru a crește sute de fotbaliști care să ajungă la loturile naționale. Asta face de un deceniu și iată că a ajuns la două titluri de campion"

FLORIN BRATU

  • Tudor Băluță (Farul) » "Tudor este un jucător care-mi place, care are știința jocului, care citește perfect adversarii și care în ultima perioadă a prins din nou pasiunea pentru fotbal. A trecut prin accidentări care l-au ținut departe de teren, însă la Farul și-a făcut treaba excepțional, a marcat, iar acum e campion" 
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "Ce pot să spun despre Hagi? Este antrenorul anului din punctul meu de vedere pentru că a dominat autoritar un campionat, din prima până în ultima etapă. A luat presiunea de pe umerii copiilor, i-a transformat în niște gladiatori care au bătut cele mai bune formații din Liga 1, iar acum a adus titlul la Constanța"

Citește și:

Tudor Băluță, „Jucătorul lunii mai”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului: „Am avut parte de cel mai bun fotbal al meu”
CEI MAI BUNI
Tudor Băluță, „Jucătorul lunii mai”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului: „Am avut parte de cel mai bun fotbal al meu”
Gică Hagi a câștigat pentru a cincea oară, „Antrenorul lunii”: „Uman am fost o familie, un vestiar foarte bun” + Cum s-a votat
CEI MAI BUNI
Gică Hagi a câștigat pentru a cincea oară, „Antrenorul lunii”: „Uman am fost o familie, un vestiar foarte bun” + Cum s-a votat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Doar_Divizia_B
Doar_Divizia_B  •  29 Mai 2023, 16:32

dl nea Goe si Iulian Cristea sunt clar antrenorul respectiv jucatorul lunii mai!!!! ;=))))))))))))))))

elgabri
elgabri  •  29 Mai 2023, 14:19

Sigur ca Liga 1 bubuie de atata inteligenta ;))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează