GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Dan Petrescu, „Antrenorul lunii martie”: „Nu mă așteptam să primesc acest trofeu, m-ați luat prin surprindere”

Articol de , - Publicat marti, 04 aprilie 2023 11:00 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 11:01

Dan Petrescu și-a adjudecat premiul de „Antrenorul lunii martie” în ancheta Gazetei Sporturilor. Tehnicianul CFR-ului face „dubla”, după ce și-a adjudecat premiul și în decembrie 2022.

Adrian Mazilu, „Jucătorul lunii martie” pe GSP: „Progresez de la zi la zi. Dacă ești bun, tu trebuie să o arăți”
CEI MAI BUNI
Adrian Mazilu, „Jucătorul lunii martie” pe GSP: „Progresez de la zi la zi. Dacă ești bun, tu trebuie să o arăți”

Ajuns la 700 de meciuri oficiale ca antrenor, Petrescu este la fel de determinat ca acum 20 de ani, când s-a apucat de meserie. El rămâne principalul atu al CFR-ului în lupta pentru titlu. După un martie pe care l-a terminat neînvins, Petrescu primește în consecință un binemeritat trofeu de antrenor al lunii.

"Orice trofeu e foarte important! La fel, orice meci sau orice gol este foarte important pentru mine. Sincer să fiu, nici nu mă așteptam să primesc acest trofeu și m-ați luat prin surprindere. Este rodul muncii, nu doar a mea, ci a întregii echipe, a jucătorilor și a tuturor celor din club. 

Mă bucur că nu am pierdut meciuri în luna martie, așa cum am făcut-o în februarie, de exemplu. Acum, ce-mi propun este să iau acest trofeu și în următoarele două luni. 

Îmi doresc cât mai multe astfel de trofee, sunt binevenite, dar trebuie să recunosc că cel mai important ar fi cel de campion al României!", a declarat tehnicianul la primirea trofeului de antrenor al lunii.

Pentru trofeul "Antrenorul lunii martie", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Eugen Neagoe (U Craiova), Marius Măldărășanu (Hermannstadt) și Dan Petrescu (CFR Cluj). Pe lista preliminară au mai fost: Sabău (U Cluj), Bergodi (Sepsi), R. Lucescu (PAOK) și Ed. Iordănescu (echipa națională).

E greu să-i mai atribui eu calități lui Dan Petrescu când toată lumea știe că vorbim de un antrenor perfecționist, profesionist, extrem de corect și exigent, care produce rezultate de ani de zile în fotbalul românesc. A transformat CFR-ul într-o echipă foarte greu de bătut
Lucian Goian, fost fundaș

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL - antrenorul lunii martie 2023

1. Dan Petrescu16,5p
2. Eugen Neagoe16p
3. Marius Măldărășanu15,5p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor 

1. Marius Măldărășanu5p
2. Dan Petrescu4p
3. Eugen Neagoe3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Eugen Neagoe10p
2. Dan Petrescu8p
3. Marius Măldărășanu6p

Votul specialiștilor

1-2. Dan Petrescu4,5p
Marius Măldărășanu4,5p
3. Eugen Neagoe3p

CITEȘTE ȘI:

Edi a avut dreptate! Andrei Ivan, o nouă evoluţie modestă! Cifre horror pentru atacantul Craiovei
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-1
Edi a avut dreptate! Andrei Ivan, o nouă evoluţie modestă! Cifre horror pentru atacantul Craiovei
Dan Petrescu s-a văitat din nou: „Cei de pe banca lui CFR nu au CV” » De ce nu a avut dreptate „Bursucul” când și-a criticat jucătorii
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-1
Dan Petrescu s-a văitat din nou: „Cei de pe banca lui CFR nu au CV” » De ce nu a avut dreptate „Bursucul” când și-a criticat jucătorii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  04 Aprilie 2023, 12:10

O prostie.. Cică asta e trofeu. Antrenorul lunii ?! Antrenorul săptămânii nu ia nimic, nici un "trofeu"?...Sau cel mai bine "Antrenorul etapei"..?!

dr.jivago
dr.jivago  •  04 Aprilie 2023, 11:57

Dane, felicitari! Meriti premiul , cu prisosinta! La cat de urat joaca CFR ul , la ce suferinte vizuale le provoci telespectatorilor si spectatorilor si totusi strangi puncte si banuiesc, ca vei castiga si al n-șpelea titlu , esti de felicitat ! Totusi la oroarea asta de meciuri , cred ca si rudelor fotbalistilor le e greu de privit...:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează