GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Darius Olaru, „Jucătorul lunii septembrie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului: „Titlul cu FCSB și Euro cu naționala!”

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 10:00 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 10:30

În urma voturilor, "Jucătorul lunii" a fost ales Darius Olaru. Căpitanul roş-albaştrilor a avut o lună excelentă. 

A contribuit cu 4 goluri şi două pase decisive la parcursul excelent realizat de bucureşteni în septembrie. "Dublă" cu Universitatea Craiova pe Ghencea, plus goluri cu Farul și Sepsi.

"Am avut o lună septembrie foarte solicitantă, cu foarte multe meciuri. Mă bucur că mi-am ajutat echipa, ăsta a fost cel mai important lucru pentru mine. Nu s-a schimbat nimic în ultima vreme, mă pregătesc la fel. Pur și simplu, în acest an am cifre mult mai bune", a spus fotbalistul de 25 de ani la primirea trofeului.

Despre viitor, Darius a declarat: "Normal că ne dorim să obținem titlul! Acesta este obiectivul nostru, avem o echipă bună și putem să facem asta. Principalele contracandidate sunt CFR, Craiova și Farul. Sperăm să ne impunem, să fie sezonul nostru. Apoi avem două partide dificile cu naționala, trebuie să obținem șase puncte! Ne dorim mult să ajungem la turneul final".

Acum cred că este la cel mai înalt nivel al carierei. Joacă un fotbal total, face presing, arată a fotbalist, mai ales că trece printr-o formă sportivă foarte bună. Este un jucător de viitor, un băiat muncitor, cu picioarele pe pământ, care dovedește că poate ajunge un lider. Trage echipa după el și ajută extrem de mult 
- Ilie Dumitrescu, fost internațional

Pentru trofeul "Jucătorul lunii iulie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Albion Rrahmani (Rapid), Darius Olaru (FCSB), Daniel Boloca (Sassuolo), Radu Drăgușin (Genoa) și Daniel Paraschiv (Hermannstadt). Pe lista preliminară au mai fost: Nicolae Stanciu (Damac) și Horațiu Moldovan (Rapid).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Jucătorul lunii septembrie 2023

1. Darius Olaru17p
2. Albion Rrahmani14p
3. Radu Drăgușin12p
4. Daniel Boloca7p
5. Daniel Paraschiv4p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Darius Olaru5p
2. Albion Rrahmani4p
3. Radu Drăgușin3p
4. Daniel Paraschiv2p
5. Daniel Boloca1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Albion Rrahmani10p
2. Darius Olaru8p
3. Daniel Boloca6p
4. Radu Drăgușin4p
5. Daniel Paraschiv2p

Votul specialiștilor

1. Radu Drăgușin5p
2. Darius Olaru4p

Citește și:

Scandal cu Adi Popa » A dat clubul în judecată: „Spune că l-am înjosit noi. Nici vorbă de așa ceva! El vrea să rupă contractul”
LITIGIU
Scandal cu Adi Popa » A dat clubul în judecată: „Spune că l-am înjosit noi. Nici vorbă de așa ceva! El vrea să rupă contractul”
Bănel Nicoliță avertizează înaintea dublei naționalei: „Atât vă spun și sunt foarte sigur de asta”
PRELIMINARII EURO 2024
Bănel Nicoliță avertizează înaintea dublei naționalei: „Atât vă spun și sunt foarte sigur de asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  06 Octombrie 2023, 16:39

Chiar dacă joaca la fcsb ( contracandidata a CFR) îl felicit ,DAR ,Are tupeu doar în campionat unde i se permit toate ,Joaca puțin spre deloc la Națională și asta din cauza lui ,Simulează faulturi pe care o lume întreaga o dezaproba , Daca nu ar fi la fcsb ar fi un sportiv oarecare jucând ceva fotbal etc ! Vreun și eu sa ma contrazică și sa arate " Talentele " la națională nu cu echipele mici din campionat ! Chiar voi fi primul bucuros și ii urez succes

MaxiP
MaxiP  •  06 Octombrie 2023, 14:23

Cu tot respectul, dar daca amestecati liga interna cu cei din campionatele straine, nu stiu in ce luna ar trebui sa va iasa pe primul loc vreunul din liga I. Pai Dragusin castiga detasat, nu doar ca s-a descurcat individual foarte bine, dar a contribuit la niste rezultate remarcabile pentru Genoa, tinand cont de cotatia acestei echipe in Serie A.

rudi
rudi  •  06 Octombrie 2023, 13:20

Deci stati asa, ca nu inteleg sistemul vostru de votare "foarte simplu". Asa zisii specialisti au votat DOAR doi jucatori din 5, refuzand sa ii claseze pe ceilalti 3 lucru care a dus ca doar Olaru si Dragusin sa puncteze la votul lor si implicit voi sa decernati marele premiu lui Olaru? Dar de ce va mai chinuiti cu clasamente, voturi si specialisti cand e mai simplu doar sa numiti "jucatorul, antrenorul, magazinonerul" lunii, anului, deceniului fara sa mai simulati nu stiu ce exercitiu de transparenta si corectitudine? Cine erau specialistii luna asta, Meme si Argaseala?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează