GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Dorinel Munteanu a câștigat pentru întâia oară titlul de „Antrenorul lunii”: „Lumea m-a luat în derâdere, dar vreau în primele șase”

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 11:00 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 13:53

Câștigător la toate categoriile de votanți a fost Dorinel Munteanu pentru această lună septembrie. 

"Cea mai tare din Carpați este Oțelul Galați", spune un hit al Deliei, iar gălăţenii au ajuns la 10 meciuri la rând fără înfrângere în toate competiţiile, dintre care cinci în septembrie!

Este luna în care Dorinel a bifat victorii în L1 cu FCU Craiova și Dinamo, plus succesul cu Zalăul din Cupă. A strâns puncte și din remizele cu Petrolul și Rapid, urcând pe 8 în clasament.

"A fost o lună cu multe provocări, cu momente grele, dar și foarte bune. Mă bucură că primesc acest trofeu, dar în spatele lui stau echipa și toți cei care lucrează în club. Noi mereu ne-am pus obiective mărețe și-mi doresc mereu să le realizez", a declarat Munteanu la primirea trofeului.

"Neamțul" a continuat: "Nu sunt mulțumit unde suntem acum! Vreau să jucăm mult mai bine. Eu nu mă mulțumesc cu puțin. Chiar dacă lumea m-a luat în derâdere și mulți au spus că e absurd să ne propunem să ajungem în primele șase. Pentru mine nu e un vis prea mare, pentru alții poate este. Eu știu ce fac aici!".

Nici cei mai optimiști fani ai Oțelului nu își imaginau, acum doi ani de zile, să spunem, că acum vor fi pe un loc în prima jumătate a clasamentului. Meci cu meci, punct cu punct, antrenamente, pasiune, dedicare, lucru în echipă, toate au dus Galațiul unde e acum. Și e meritul lui Dorinel 
- Răzvan Pleșca, fost portar Liga 1

La această categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Dorinel Munteanu (Oțelul), Elias Charalambous (FCSB) și Cristiano Bergodi (Rapid). Pe lista preliminară au mai fost: Leo Grozavu (Poli Iași) și Edward Iordănescu (echipa națională).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Antrenorul lunii septembrie 2023

1. Dorinel Munteanu20p
2. Cristiano Bergodi15,5p
3. Elias Charalambous12,5p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Dorinel Munteanu5p
2. Cristiano Bergodi4p
3. Elias Charalambous3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Dorinel Munteanu10p
2. Cristiano Bergodi8p
3. Elias Charalambous6p

Votul specialiștilor

1. Dorinel Munteanu5p
2. Cristiano Bergodi3,5p
3. Elias Charalambous3,5p

Citește și:

Omul care a susținut echipa în Superligă, prins în flagrant când restituia 10.000 de euro dintr-o mită » DNA l-a arestat preventiv pentru 30 de zile
ARESTARE
Omul care a susținut echipa în Superligă, prins în flagrant când restituia 10.000 de euro dintr-o mită » DNA l-a arestat preventiv pentru 30 de zile
Rednic s-a săturat și a anunțat când pleacă de la UTA: „N-am făcut infarct în timpul sexului, normal că am pus suflet”
UTA
Rednic s-a săturat și a anunțat când pleacă de la UTA: „N-am făcut infarct în timpul sexului, normal că am pus suflet”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
marius1979
marius1979  •  06 Octombrie 2023, 14:31

Primele sase de la coada a vrut sa spuna

thisuserisreal
thisuserisreal  •  06 Octombrie 2023, 13:56

Ma bucur sa vad cand munca serioasa este rasplatita, chiar si doar simbolic. Bravo Dorinel Munteanu!

Thebestintown
Thebestintown  •  06 Octombrie 2023, 13:42

Merita omu, n-ai ce sa-i zici! Un fotbal inestetic, dar eficient.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează