GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Edward Iordănescu a câștigat titlul de „Antrenorul lunii noiembrie”! Declarații exclusive pentru GSP: „Până la sărbătoare au fost munca și lupta”

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2023 11:00 / Actualizat vineri, 01 decembrie 2023 11:06

Edward Iordănescu a dus România la Campionatul European după 8 ani de pauză și-a primit trofeul de Antrenorul lunii noiembrie în ancheta organizată de Gazeta Sporturilor, „Cei mai buni”

Neînvinsă în actualele preliminarii, România cu Edward Iordănescu pe bancă a terminat grupa de pe prima poziție. O situație pe care nici cei mai optimiști dintre fani n-o credeau posibilă, dar pe care Iordănescu jr. a reușit s-o realizeze.

Selecționerul echipei naționale a primit trofeul Gazetei în "Casa tricolorilor" și a transmis un mesaj: "Le mulțumesc tuturor celor care au considerat că merit să primesc acest premiu, sunt mândru că selecționerul echipei naționale de fotbal a României intră în galeria antrenorilor care au marcat acest an 2023, alături de tehnicienii remarcați până acum la nivel de cluburi".

În continuarea declarației sale, Iordănescu mai spune că: "Firește, premiul vine în luna care a adus calificarea matematică a României la EURO 2024, o lună în care am și încheiat fără înfrângere preliminariile, câștigând grupa. Dar, așa cum bine știți, a fost vorba de un proces și un parcurs, până la sărbătoare au fost munca și lupta!".

Edward Iordănescu: „O bucurie pentru toți românii!”

Și nu a uitat să le mulțumească tuturor celor care l-au ajutat să primească acest trofeu de antrenor al lunii:

"Vreau să dedic acest premiu jucătorilor echipei naționale, tuturor băieților care au contribuit, în martie, iunie, septembrie, octombrie și noiembrie, pentru ca această ultimă lună să devină o bucurie pentru toți românii!".

M-a impresionat în aceste două meciuri cu Israel și cu Elveția! A pregătit fantastic ambele confruntări și are un mare merit pentru performanța incredibilă reușită. Un antrenor dedicat sută la sută fotbalului
- Ilie Dumitrescu, fost internațional

La categoria "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Edward Iordănescu (echipa națională), Cristiano Bergodi (Rapid) și Daniel Pancu (echipa națională Under 21).

Pe lista preliminară au mai fost: Ilie Poenaru (FC Voluntari), Ladislau Boloni (Metz) și Răzvan Lucescu (PAOK).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Antrenorul lunii noiembrie 2023

1. Edward Iordănescu20p
2. Cristiano Bergodi11p
3. Daniel Pancu10p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor 

1. Edward Iordănescu5p
2. Cristiano Bergodi4p
3. Daniel Pancu3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Edward Iordănescu10p
2-3. Cristiano Bergodi7p
Daniel Pancu7p

Votul specialiștilor

1. Edward Iordănescu 5p

CEI MAI BUNI / Horațiu Moldovan, „Jucătorul lunii noiembrie”! Declarațiile portarului: „Să facem un Euro bun, iar al doilea vis e să câștig titlul cu Rapid!”

Citește și:

Mihai Pintilii a recunoscut că a primit o ofertă: „Am fost sunat și mi-a propus să vin. I-am spus că trebuie să am o discuție cu MM, pentru că e ca un tată pentru mine. După, mai vedem”
PRIETENII LUI OVIDIU
Mihai Pintilii a recunoscut că a primit o ofertă: „Am fost sunat și mi-a propus să vin. I-am spus că trebuie să am o discuție cu MM, pentru că e ca un tată pentru mine. După, mai vedem”
Povestea din spatele unei fotografii fabuloase, pe care GSP o publică azi în premieră! Steaua tineret-speranțe, la 10 ani de la Sevilla '86: Edi Iordănescu, Alin Stoica, C. Munteanu, Paraschiv...
REMEMBER
Povestea din spatele unei fotografii fabuloase, pe care GSP o publică azi în premieră! Steaua tineret-speranțe, la 10 ani de la Sevilla '86: Edi Iordănescu, Alin Stoica, C. Munteanu, Paraschiv...

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează