GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Răzvan Lucescu e „Antrenorul lunii decembrie”! „Se simte și o motivație, și o responsabilitate de a continua așa”

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 14:00 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 14:19

Răzvan Lucescu a terminat anul pe prima poziție în Grecia, neînvins, iar evoluțiile sale i-au adus trofeul de Antrenorul lunii decembrie în ancheta organizată de Gazeta Sporturilor, „Cei mai buni”

Cinci meciuri în decembrie, în trei competiții diferite (campionat, Cupă, Conference League) și victorii pe linie! Lucescu jr. a terminat anul pe prima poziție în Grecia, peste Panathinaikos și Olympiakos, și echipa începe iar să simtă mirosul performanței cu antrenorul român pe bancă.

„Nu doar luna decembrie a fost una foarte bună, a fost doar o continuare a celor șase luni de la primul meci oficial. Echipa a jucat extraordinar și a obținut rezultate remarcabile, peste ce spera orice fanatic al lui PAOK. Suntem într-o perioadă foarte bună, dar trebuie să fim foarte atenți și să pregătim bine următoarele meciuri”, a spus Lucescu.

Deși a fost neînvins în decembrie, Lucescu jr. spune că „e o satisfacție, dar se simte și o motivație, și o responsabilitate de a continua așa”.

Legat de 2024, Lucescu spune că: „Cel mai important e doar următorul meci! Asta ne ajută să ne păstrăm atenția, concentrarea”. 

Întrebat de atmosfera de la echipă în comparație cu precedentul an în care a cucerit titlul cu PAOK, tehnicianul a precizat că: „Nu se pot face comparații! Acela a fost un an istoric! Sunt două grupuri diferite, personalități diferite, vârste diferite. Eu sunt oricum unul de-al lor. Sunt PAOK și în sufletul meu este PAOK!”.

Răzvan Lucescu: „Ne-am pierdut capul”. Avertismentul presei: „E îngrijorător cum au pierdut”
GRECIA
Răzvan Lucescu: „Ne-am pierdut capul”. Avertismentul presei: „E îngrijorător cum au pierdut”

La categorie "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Răzvan Lucescu (PAOK), Bernd Storck (Sepsi) și Giovanni Costantino (FCU Craiova). Pe lista preliminară au mai fost: Cosmin Contra (Damac) și Elias Charalambous (FCSB).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți), care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Antrenorul lunii decembrie 2023

1. Răzvan Lucescu19p
2-3. Bernd Storck11p
Giovanni Costantino11p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Giovanni Costantino5p
2. Răzvan Lucescu4p
3. Bernd Storck3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Răzvan Lucescu10p
2. Bernd Storck8p
3. Giovanni Costantino6p

Votul specialiștilor

1. Răzvan Lucescu5p

Citește și:

Darius Olaru, „Jucătorul lunii decembrie”! » „Visul în 2024? Titlul și convocarea la Euro”
CEI MAI BUNI
Darius Olaru, „Jucătorul lunii decembrie”! » „Visul în 2024? Titlul și convocarea la Euro”
Refuzată de Mircea Lucescu, Beșiktaș a numit imediat un nou antrenor. Campion european!
TURCIA
Refuzată de Mircea Lucescu, Beșiktaș a numit imediat un nou antrenor. Campion european!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează