GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Laurențiu Reghecampf, ales „Antrenorul lunii octombrie"! Cum arată voturile + Reacția sa: „Trebuie să gândim ca o echipă care-și dorește campionatul”

Articol de - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 12:00 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 12:12

Laurențiu Reghecampf și-a adjudecat  premiul de „Antrenorul lunii” în ancheta Gazetei. A fost un octombrie perfect pentru Reghe la Universitatea: cinci meciuri, cinci victorii! Locul 3 în campionat, dar și calificare în sferturile de finală ale Cupei României. Plus două meciuri cu câte 5 goluri marcate adversarelor din Liga 1!

„Nu este doar performanța mea, este performanța tuturor de la echipă și pentru asta trebuie să-i felicităm pe toți. Eu cred că este un parcurs normal la ceea ce se dorește la Craiova, la ceea ce s-a investit aici și la ce ne dorim să facem pe viitor. 

Avem jucători cu calități individuale bune și care se pretează la un astfel de joc, ne dorim enorm să avem cât mai mult balonul, să avem cât mai multe ocazii, să fim agresivi, să recuperăm mingea foarte repede. Asta am făcut eu de când am venit aici”, a spus Reghecampf pentru Gazetă. 

Interviu cu Laurențiu Reghecampf - antrenorul lunii octombrie 2021

Cu 6 victorii la rând în toate competițiile și cu Craiova marcând pe bandă rulantă,  Reghecampf e totuși temperat: „Nu să vorbesc foarte mult despre golurile pe care le-am marcat, pentru că au fost meciuri în care ne-am creat multe ocazii și am pierdut puncte. Este îmbucurător faptul că marcăm, dar și ocaziile pe care ni le creăm și cum marcăm aceste goluri”.

Întrebat ce-i lipsește Craiovei pentru titlu, antrenorul a răspuns: „Sper ca acel ceva să fiu eu și să câștigăm titlul pe care și-l doresc fanii. Trebuie să gândim ca o echipă care-și dorește campionatul, care face sacrificii,  acest lucru va cântări foarte mult în perioada viitoare. 

Jucătorii trebuie să gândească în fiecare zi că vor să fie campioni și să muncească și să facă tot ce ține de ei pentru asta. Îi pregătesc în fiecare zi de o înfrângere. După fiecare victorie le spun să se gândească la momentul când vom pierde. Trebuie să fim aceiași! Ca să ajungi ca să câștigi, trebuie să înveți să pierzi”.

Pentru trofeul „Antrenorul lunii octombrie”, Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Laurențiu Reghecampf (U Craiova), Edward Iordănescu (FCSB) și Andrei Prepeliță (FC Argeș). Pe lista preliminară au mai fost Laszlo Balint și Mircea Lucescu.

Victorii pe linie! Asta spune totul de ce Reghe merită să primească acest premiu. A schimbat radical jocul Universității, e ceea ce avea nevoie Craiova. De un antrenor cu mână de fier, cu personalitate, care a reușit să facă dintr-o echipă o familie, un grup unit care să ofere cel mai frumos fotbal din Liga 1!

- Romulus Gabor, fost internațional

CLASAMENT FINAL » Antrenorul lunii octombrie 2021

1. Laurențiu Reghecampf20 puncte
2. Andrei Prepeliță13 puncte
3. Edward Iordănescu12 puncte

Votul cititorilor

1. Laurențiu Reghecampf5 puncte
2. Edward Iordănescu4 puncte
3. Andrei Prepeliță3 puncte

Votul jurnaliștilor GSP

1. Laurențiu Reghecampf10 puncte
2. Edward Iordănescu8 puncte
3. Andrei Prepeliță6 puncte

Votul specialiștilor

1. Laurențiu Reghecampf5 puncte
2. Andrei Prepeliță4 puncte

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”?

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Andrei Ivan, jucătorul lunii octombrie 2021: „Pot mai mult! Un titlu de campion ar fi ceva uimitor pentru mine”

Citește și:

CEI MAI BUNI Craiova a luat tot! » Andrei Ivan a fost ales „Jucătorul lunii octombrie”, iar Laurențiu Reghecampf - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

CEI MAI BUNI Andrei Ivan, „Jucătorul lunii octombrie”! Cum s-a votat + Declarațiile atacantului: „Un titlu de campion ar fi ceva uimitor pentru mine”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
edy089
edy089  •  05 Noiembrie 2021, 13:09

Dacă ar ști jurnaliștii voștri și cum să îi pronunțe numele, ar fi excelent. Eu chiar nu înțeleg unde e NNN în Reghecampf.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează