GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Votează AICI „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”! » Iată nominalizații pentru decembrie 2023

Articol de , - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 16:00

2023 se apropie de final, campionatul intern a intrat și el în pauză, deci e momentul potrivit pentru a decerna premiile pentru "Cei mai buni" jucători și antrenori din acest decembrie 2023

Am avut o lună de toate, iar cei care s-au evidențiat în această lună au prins lista finală în proiectul "Cei mai buni" lansat de Gazeta Sporturilor. Așadar, deschidem procedura de vot pentru decembrie, pentru "Jucătorul lunii" și "Antrenorul lunii".

Jucătorul lunii decembrie 2023 - nominalizări

Pentru trofeul "Jucătorul lunii decembrie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști:

  • Darius Olaru (FCSB). Chiar dacă echipa a mai scârțâit, Darius a rămas mereu în prim-plan și și-a făcut de fiecare dată treaba foarte bine. În decembrie a "mușcat" de trei ori: "dublă" cu Hermannstadt și gol în remiza cu CFR Cluj. Mai mult, evoluțiile sale i-au modificat și cotația de piață și se bucură de cea mai mare creștere, de 1,2 milioane de euro, ajungând la 6,5 milioane.
  • Marius Ștefănescu (Sepsi). Liderul incontestabil al covăsnenilor, un jucător care a crescut de la o lună la alta și și-a arătat calitățile de fotbalist important. Chiar dacă are doar trei goluri și un assist în ultima lună, (goluri cu Dinamo și cu Oțelul), Ștefănescu este motorul echipei, titular de drept și unul dintre cel mai bine cotați fotbaliști ai echipei din Sfântu Gheorghe.
  • Vladislav Blănuță (FCU Craiova). Fotbalistul de 21 de ani începe să-și arate calitățile, iar de la meci la meci e pe plus, decembrie fiind cea mai bună lună a sa de la profesioniști. A adunat două goluri în victoriile cu FC Voluntari și Petrolul, dar și un assist în succesul cu FC Botoșani. Cu cinci meciuri jucate în decembrie, Blănuță a strâns patru victorii și o înfrângere.
  • Florinel Coman (FCSB). Echipa e pe prima poziție a clasamentului în Superligă, iar Florinel este una dintre piesele de bază ale puzzle-ului. "Dublă" cu Poli Iași, gol și pasă de gol cu Hermannstadt, dar și o pasă de gol în egalul cu CFR din Gruia sunt realizările din decembrie. Plus o bijuterie de gol reușit contra Clujului, dar anulat în urma arbitrajului video.
  • Alexandru Mitriță (U Craiova). Universitatea scârțâie din toate încheieturile, n-a mai câștigat de trei meciuri în L1, dar Mitriță face ce face și dă ora exactă pe teren. Titular și integralist, Alex a încercat de fiecare dată să-și pună semnătura pe evoluția echipei. A marcat în ultimele trei meciuri, cu UTA Arad, Poli Iași și Hermannstadt, dar oltenii au capturat doar două puncte din șase.

Pe lista preliminară au mai fost: Radu Drăgușin (Genoa), Juan Bauza (FCU Craiova), Panagiotis Tachtsidis (CFR Cluj), Philip Otele (CFR Cluj) și Alexandru Pop (Oțelul Galați).

Antrenorul lunii decembrie 2023 - nominalizări

Pentru trofeul "Antrenorul lunii decembrie", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni:

  • Răzvan Lucescu (PAOK). Cinci meciuri în decembrie, în trei competiții diferite (campionat, Cupă, Conference League) și victorii pe linii! Lucescu jr e lider în Grecia, peste Panathinaikos și Olympiakos, și echipa începe iar să simtă mirosul performanței cu antrenorul român pe bancă. Mai mult, PAOK e neînvinsă de pe aproape două luni.
  • Bernd Storck (Sepsi). Venirea neamțului la Sfântu Gheorghe a scos-o pe Sepsi din criză și-a început ușor, ușor să o pună pe linia de plutire. Victorii cu Dinamo, Oțelul și CFR Cluj sunt principalele performanțele ale lui Storck. Plus rezultatele de egalitate cu Petrolul și Hermannstadt.
  • Giovanni Costantino (FCU Craiova). Oltenii au mutat câștigător odată cu venirea italianului Costantino în Bănie. Iar luna decembrie putea să fie impecabilă dacă nu exista înfrângerea 0-2 cu U Cluj. Oltenii au în schimb numai victorii cu FCSB (în Cupa României), dar și cu FC Botoșani, FC Voluntari și Petrolul în Superligă.

Pe lista preliminară au mai fost: Cosmin Contra (Damac) și Elias Charalambous (FCSB).

Cum vom alege "Jucătorul lunii" și "Antrenorul lunii"

Foarte pe scurt, despre algoritmul folosit pentru departajare la stabilirea câștigătorilor. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi vor vota 3 categorii:

  • cititorii GSP.ro
  • jurnaliștii din redacție
  • 5 specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  26 Decembrie 2023, 12:17
Postat de george.br pe 24 Decembrie 2023, 10:32

:)))) Te-ai trezit cu noaptea-n cap ca sa mai prinzi margarete, prostule?

***: clonezi!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george.br
george.br  •  24 Decembrie 2023, 10:32
Postat de TIborSzoltan pe 24 Decembrie 2023, 05:01

***

:)))) Te-ai trezit cu noaptea-n cap ca sa mai prinzi margarete, prostule?

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  24 Decembrie 2023, 05:01
Postat de george.br pe 23 Decembrie 2023, 23:39

Azi ai bagat ore festive la greu, Clonel. Ceea ce inseamna ca ai sandwich dublu.:)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează