GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Votează AICI „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”! » Iată nominalizații pentru februarie 2024

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 09:40 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 14:54

Prima lună plină de fotbal din 2024 a ajuns la final. Meciurile din Superligă s-au reluat și-am avut parte de spectacol garantat.

Acum a venit momentul să pornim la drum într-un nou sezon ai proiectului GSP - „Cei mai buni”. Și decernăm alături de voi premiile pentru jucătorul și antrenorul lunii februarie 2024.

Jucătorul lunii februarie 2024 - nominalizări

Pentru trofeul "Jucătorul lunii februarie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști:

  • Albion Rrahmani (Rapid). Kosovarul de 23 de ani este unul dintre cele mai bune transferuri făcute de giuleșteni! Atacantul e letal în fața porții, iar în februarie a făcut recital, ținând Rapidul în fruntea Superligii, în coasta liderului FCSB. „Dublă” în victoria de acasă cu UTA Arad, plus alte goluri cu Hermannstadt și Oțelul.
  • Philip Otele (CFR Cluj). Chiar dacă clujenii scârțâie în actualul sezon de Superligă, Mutu are în lot „bijutierul” care poate face oricând diferența. Otele a profitat de fiecare șansă primită și a marcat atunci când a jucat. „Dublă” pentru nigerian cu Dinamo, gol cu Oțelul, plus alte două pase decisive cu Petrolul și FCU Craiova.
  • Florinel Coman (FCSB). „Leul” Florinel „mușcă” de fiecare dată când are ocazia și e gata să își treacă în CV primul titlul de campion al României cu FCSB. Februarie, luna perfectă pentru Coman: „dublă” cu FC Botoșani și FC Voluntari, reușite ce-l duc la cota 14 în actualul sezon de Superligă, ocupând prima poziție în clasamentul golgheterilor alături de Darius Olaru.
  • Dan Nistor (U Cluj). La cei 35 de ani, Nistor aleargă de mănâncă pământul și e omul bun la toate la U Cluj. Cu două goluri în februarie, în meciurile cu Universitatea Craiova și Farul, Nistor termină luna februarie pe poziție de play-off, visul din startul sezonului pentru „șepcile roșii”. Dacă nu rata penalty-ul din meciul cu FCSB, situația era și mai bună pentru clujeni.
  • Alexandru Pop (Oțelul). Jucătorul pe care Oțelul Galați ar putea obține bani buni în urma unui transfer. Atacantul născut la Buenos Aires a avut o lună bună: gol cu Dinamo, plus o „bijuterie” în meciul cu CFR Cluj, atunci când a fost cel mai bun dintre gălățeni. Ultima lună i-a adus și-o pasă decisivă în egalul cu Farul.

Pe lista preliminară au mai fost: Ștefan Baiaram (U Craiova), Ermal Krasniqi (Rapid), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Adel Bettaieb (Poli Iași), Kevin Luckassen (UTA Arad)

Antrenorul lunii februarie 2024 - nominalizări

Pentru trofeul "Antrenorul lunii februarie", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni:

  • Cristiano Bergodi (Rapid). Giuleștenii trăiesc la intensitate maximă și speră ca în luna mai să sărbătoarească, după 21 de ani, câștigarea unui nou titlu de campioni. Victorii cu Oțelul, CFR Cluj, Hermannstadt și UTA, iar mâna lui Bergodi se vede la Rapid. Italianul a schimbat echipa în bine, iar dacă nu exista eșecul surprinzător de la Iași, giuleștenii aveau cinci victorii din cinci!
  • Mircea Rednic (UTA Arad). „Puriul” a adus bucuria de care arădenii aveau nevoie! Și i-a scos din zonele periculoase ale clasamentului făcându-i pe fani să umple stadionul până la refuz la meciurile de acasă. Februarie a adus victorii cu U Cluj, FC Voluntari și Petrolul, o remiză cu FC Botoșani, dar și eșecul din ultima rundă cu Rapid.
  • Zeljko Kopic (Dinamo). Este fără îndoială omul în care toată suflarea dinamovistă își pune speranțele într-o salvare miraculoasă de la retrogradare! Croatul Kopic a pus-o cât de cât pe Dinamo pe linia de plutire și speră să iasă din subsolul Superligii. Victoriile cu Farul, Oțelul și Hermannstadt fiind punctul de start pentru o remontadă mult așteptată de „câini”.

Cine trebuie desemnat „Antrenorul lunii februarie 2024”?

Cristiano Bergodi (Rapid)
Mircea Rednic (UTA Arad)
Zeljko Kopic (Dinamo)

Pe lista preliminară au mai fost: Elias Charalambous (FCSB), Ioan Ovidiu Sabău (U Cluj), Ivaylo Petev (U Craiova).

Cum vom alege "Jucătorul lunii" și "Antrenorul lunii"

Foarte pe scurt, despre algoritmul folosit pentru departajare la stabilirea câștigătorilor. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi vor vota 3 categorii:

  • cititorii GSP.ro
  • jurnaliștii din redacție
  • 5 specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ursull
ursull  •  01 Martie 2024, 17:47

Dar de ce stabiliți voi dintre ce antrenori și jucători să alegem? Cine ........vă credeți? La voi totul este cine dă banul mai mult să-l promovați. Lăsați-ne pe noi suporterii să scriem într-o căsuță pe cine vrem să votăm

rav410wrc
rav410wrc  •  01 Martie 2024, 13:57

"Jucatorul" etapei este Catalin Popa !! :(((

rav410wrc
rav410wrc  •  01 Martie 2024, 13:56

Mister Mircea Rednic este antrenorul etapei, CLAR !! Pentru noi doar UTA conteaza !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează