GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Anamaria Prodan revine în televiziune! Un nou reality show despre viața impresarei începe din februarie

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 15:12 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 15:41

Reality show-ul care o are în prim plan pe Anamaria Prodan se numește „Prodanca. Punct şi de la capăt”. Acesta revine la Antena Stars cu cel de-al optulea sezon, care va avea premiera sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20.00.

„Producția continuă saga familiei, de data aceasta cu un singur personaj principal, Anamaria Prodan. Copiii şi prietenii apropiaţi îi vor fi alături acesteia pe toată durata filmărilor, care se vor desfăşura pe mai multe continente”, anunță postul într-un comunicat.

+41 FOTO

Înainte de premiera noului sezon, producătorii au dezvăluit că „atmosfera generală va fi şi de această dată un amestec perfect omogen de umor şi dramă, telespectatorii având ocazia să o urmărească pe protagonistă atât în postura de mamă, cât şi în cea de femeie de afaceri”.

Pentru mine, acest reality show este un proiect de suflet, pe care l-am început cu foarte mulţi ani în urmă. Este un proiect bazat pe dragostea mea faţă de familie, mai ales că eu sunt un om care a crezut foarte tare în instituţia căsătoriei şi în familie. Tocmai de aceea, în momentul în care am făcut ordine în viaţa mea şi a copiilor mei şi am luat hotărârea să încep o nouă viaţă
Anamaria Prodan

Impresarul a declarat înainte de startul sezonului „Prodanca. Punct şi de la capăt”: „Cel mai frumos dar pe care ni l-a dat Dumnezeu este viaţa, viaţă pe care suntem obligaţi să o trăim superb şi mai ales demn! Aşa am luat decizia de a pregăti un nou sezon al acestui reality, care poartă cumva titlul pe care ar fi trebuit să îl poarte întotdeauna”.

Conform celor de la Antena 1, o echipă de filmare îi este alături Anei atât în România, cât şi în Statele Unite ale Americii, acolo unde a ales să îşi petreacă sărbătorile de iarnă şi, totodată, locul despre care spune că îi oferă liniştea de care are atâta nevoie, dar şi în alte oraşe din Europa.

„Deşi dur încercată de decizia care i-a schimbat radical viaţa, Anamaria Prodan nu se va feri să abordeze tema divorţului, dar şi diverse subiecte de parenting sau probleme ale adolescenţilor, în fiecare sâmbătă seara, începând din 3 februarie, de la 20.00, la Antena Stars”, mai transmit producătorii show-ului.

Citește și:

I-a sunat telefonul la ora zece seara: „Nu pot să dau nume, că nu e frumos” » Povestea cu Gigi Becali despre care nimeni nu știa: „Bagă-i lu' ăla o sută de milioane. Noroc că aveam inima tare”
POVESTE
I-a sunat telefonul la ora zece seara: „Nu pot să dau nume, că nu e frumos” » Povestea cu Gigi Becali despre care nimeni nu știa: „Bagă-i lu' ăla o sută de milioane. Noroc că aveam inima tare”
Iuliana Pepene, cea mai sexy prezentatoare de știri din România, se „luptă” cu greutățile în sala de forță
FITNESS
Iuliana Pepene, cea mai sexy prezentatoare de știri din România, se „luptă” cu greutățile în sala de forță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează