GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP

Asociația Ivan Patzaichin, reacție după demiterea lui Cătălin Țepelin: „Suntem alături de cei care acum luptă pentru păstrarea independenței editoriale”

Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2023 21:07 / Actualizat miercuri, 04 octombrie 2023 21:50

Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, pe pagina Rowmania, a postat un mesaj de susținere după ce redactorul-șef al GSP Cătălin Țepelin a fost dat afară după ce, împreună cu redacțiile Gazeta Sporturilor și Libertatea, a solicitat șefilor Ringier să-i oprească pe cei din managementul Ringier care solicită redacțiilor să le dea articolele înainte la verificat.

Jurnalistele GSP Mirela Neag și Ioana Mihalcea, la Starea Nației cu Dragoș Pătraru: „Niciun patron nu are dreptul să-i ceară unui salariat să încalce legea. Punct!”
GSP
Jurnalistele GSP Mirela Neag și Ioana Mihalcea, la Starea Nației cu Dragoș Pătraru: „Niciun patron nu are dreptul să-i ceară unui salariat să încalce legea. Punct!”

Iată comunicatul integral:

„Performanța, fairplayul, respectul pentru competiție și pentru adversar, împreună cu munca asiduă în atingerea obiectivului au fost întotdeauna prioritare pe lista de valori ale lui Ivan, iar noi le-am preluat în ADN-ul organizației noastre.

Suntem alături de cei care acum luptă pentru păstrarea independenței editoriale, echipa de la Gazeta Sporturilor - GSP în care avem mare încredere, și suntem gata să îi sprijinim să rămână dedicați profesiei, să ne ofere o acoperire corectă, completă și transparentă a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, precum și a tuturor celorlalte competiții.

Când probitatea profesională este completată cu competență, pasiune pentru sport, stil și entuziasm, iar când mediul în care jurnaliștii evoluează le oferă independența editorială, putem fi siguri că lumea sportului ajunge la noi fără să fie deformată.

Fapt valabil pentru toate domeniile acoperite de jurnalism și pentru toți oamenii integri care practică această meserie atât de complexă și atât de necesară. Pentru ei, suntem aici!”.

Citește și: 

„A meritat, Cătălin Țepelin?” » Geambașu oferă o perspectivă interesantă: „Unde a dispărut publicul solidar cu ziariștii din anii ‘90 și începutul anilor 2000?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează