GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SPECTACOL

Cirque du Soleil revine la București anul viitor, cu spectacolul „Ovo“ » Cât costă biletele și unde va avea loc show-ul

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 17:49 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 18:04

După ce ne-au prezentat spectacolele Saltimbanco (în 2012), Alegría (în 2014), Quidam (în 2015) și Varekai (în 2017), reprezentanții de la Cirque du Soleil se întorc în România de această dată cu producția OVO, „un spectacol plin de culoare și energie pentru toate vârstele”.

„O experiență captivantă, o intruziune plină de culoare într-o nouă zi din viața insectelor într-o colonie plină de energie și în continuă mișcare. Prin acrobații spectaculoase care scot în evidență personalitățile și abilitățile unice ale speciilor de insecte selectate, explorează frumusețea biodiversității în toate contrastele și vitalitatea sa”, anunță organizatorii.

Show-ul va fi prezentat la Romexpo în perioada 15-18 februarie 2024. Câte o reprezentație pe 15 și 16 februarie de la ora 19:30, pe 17 februarie două show-uri (15:30 și 19:30), iar pe 18 februarie, un singur spectacol de la ora 17:00.

100 de oameni din 25 de țări diferite

Biletele au fost puse deja în vânzare, având prețuri cuprinse între 185 și 580 de lei, achiziția în avans beneficiind de reduceri. Un număr limitat de tichete cu preț redus este disponibil până în data de 3 iulie. Începând din 4 iulie, după terminarea perioadei promoționale, toate categoriile de bilete vor avea preț întreg de vânzare

„Format din 100 de oameni din 25 de țări diferite, inclusiv 52 de artiști, OVO (ou în portugheză) aduce pe scenă acte acrobatice de nivel înalt care redefinesc limitele corpului uman”, mai anunță organizatorii.

Show-ul „emană un spectacol extraordinar pentru a gâdila imaginația. Amuzant și haotic, dar adorabil și minunat, OVO ne farmecă copilul din interior cu exuberanța sa dulce”, se mai arată în comunicatul de prezentare al evenimentului.

Citește și:

Lena, soția lui Gabi Enache, a apărut pe Internet așa cum doar fotbalistul o vede. A renunțat la sutien și a pozat provocator
METROSPORT
Lena, soția lui Gabi Enache, a apărut pe Internet așa cum doar fotbalistul o vede. A renunțat la sutien și a pozat provocator
Iubita-jurnalistă, adevăratul motiv al rupturii dintre Nagelsmann și Bayern? Dezvăluiri: „Le era teamă că totul va ajunge în ziar”
BAYERN MUNCHEN
Iubita-jurnalistă, adevăratul motiv al rupturii dintre Nagelsmann și Bayern? Dezvăluiri: „Le era teamă că totul va ajunge în ziar”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează