GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Daniel Niculae, săltat de mascați + Comparație FCSB - Rapid » GSP Live

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2024 09:53 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 12:51

Alexandru Barbu i-a avut ca invitați, vineri, 15 martie, pe Raul Rusescu, expertul GSP Live, și pe Alexandru Mone, jurnalist GSP.

Ieri, a izbucnit un scandal de proporții în Giulești. Este vorba despre un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT. Daniel Niculae e suspectat că ar fi complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion. Procurorii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților, unde au fost găsite arme de foc, puști și pistoale!

La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid. Daniel Niculae a părăsit sediul poliției după două ore de audieri și va fi cercetat în stare de libertate.

Am discutat și despre startul play-off-ului și al play-out-ului, șansele echipelor la titlu, lupta pentru cupele europene și salvarea de la retrogradare.

Emisiunea integrală, mai jos:

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează