GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Ediție specială de GSP Live » Derby în Bănie. Petev schimbă sistemul pentru a o bloca pe FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 ianuarie 2024 18:50 / Actualizat duminica, 28 ianuarie 2024 18:50

Alberto Boțoghină îi va avea ca invitați pe cvintuplul campion al României cu Steaua, Iosif Rotariu și pe jurnalistul GSP, Adrian Duță pentru a prefața și analiza partida dintre CSU Craiova și FCSB. 

În cazul unei victorii, roș-albaștrii își pot menține avantajul de 11 puncte față de Rapid și să se distanțeze la nu mai puțin de 16 puncte de adversara din această seară. Oltenii abordează meciul cu un sistem inedit, 3-5-2, Petev fiind forțat să schimbe ceva în formația sa după eșecul cu Farul de etapa trecută, 1-2. Poziția de play-off a echipei patronate de Mihai Rotaru este amenințată în acest moment de către echipe precum U Cluj, Hermannstadt sau Petrolul.

Ediția specială a GSP Live va începe la ora 19:30, urmând să revină la pauza și finele partidei, cu reacții de la stadion și din lumea fotbalului. Aceasta poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează