GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Ediție specială GSP Live » FCSB - FCU Craiova. Costin Ștucan și Bobi Verdeș vor prefața și analiza partida de pe Arena Națională

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 20:04 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 20:04

Costin Ștucan îl are ca invitat pentru prefațarea și analiza partidei dintre FCSB și FCU Craiova pe Bobi Verdeș, fostul fotbalist al celor de la Craiova, FCM Bacău, Chindia sau Gloria Buzău. Emisiunea va începe la ora 20:30.

Audiența de pe cel mai mare stadion al țării va fi una scăzută, după forma slabă traversată de roș-albaștri, care nu au bifat nici o victorie în ultimele patru partide oficiale. În ultima etapă, echipa duo-ului Charalambous-Pintilii a pierdut derby-ul cu Rapid, 1-2. Oltenii au remizat în derby-ul Craiovei cu CSU, 1-1.

În tur, bucureștenii s-au impus cu 3-1, grație golurilor lui Miculescu, Florinel Coman și Malcom Edjouma, plecat între timp la Bari. De altfel, oltenii nu s-au impus niciodată de la promovarea în Liga 1 în fața FCSB-ului, bifând în schimb două remize în 2022.

În celelalte partide ale zilei, FC Botoșani și FC Voluntari au terminat la egalitate, 3-3, într-un thriller cu 6 goluri, două cartonașe roșii și un penalty ratat în prelungiri de oaspeți. Pe „Oblemenco”, Marian Danciu a tranșat derby-ul cu Dinamo încă din minutul 5, deși „câinii” au pus probleme pe alocuri.

+24 FOTO

Emisiunea poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, urmând a reveni la pauza și finele partidei cu reacții de la stadion și din lumea fotbalului.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează